Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un avion militar rus a urmarit distrugatorul american, in Marea Neagra. Turcia a trimis avioane.

România Liberă România Liberă,
Un avion militar rus a urmarit distrugatorul american, in Marea Neagra. Turcia a trimis avioane.

Un avion de recunoastere rus a survolat, vineri, litoralul turc, in zona Stramtorii Bosfor, in momentul trecerii distrugatorului USS Truxtun, iar Turcia a trimis avioane de vanatoare pentru interceptarea aeronavei ruse, relateaza Mediafax, citand presa turca si Sky News. Citeste si: Un distrugator american vina in vizita de rutina la Constanta Un avion rus de recunoastere a fost observat, vineri dupa-amiaza, in apropiere de Stramtoarea Bosfor, la intrarea in Marea Neagra a navei militare . continuă pe România Liberă

Un avion militar rus A URMARIT distrugatorul american, in Marea Neagra. REACTIA PROMPTA a Turciei

Un avion de recunoastere rus a survolat, vineri, litoralul turc, in zona Stramtorii Bosfor, in momentul trecerii distrugatorului USS Truxtun, iar Turcia a trimis avioane de vanatoare pentru interceptarea aeronavei.

Un avion militar rus a urmarit nava USS Truxtun, in Marea Neagra: Turcia a trimis avioane pentru interceptarea aeronavei ruse

Un avion de recunoastere rus a survolat, vineri, litoralul turc, in zona Stramtorii Bosfor, in momentul in care a trecut distrugatorul USS Truxtun. La randul ei, Turcia a trimis avioane de vanatoare pentru.

Rusia a lansat un avion militar pentru a urmari distrugatorul USS Truxtun, in Marea Neagra

Un avion de recunoastere rus a survolat, vineri, litoralul turc, in zona Stramtorii Bosfor, in momentul trecerii distrugatorului USS Truxtun, iar Turcia a trimis avioane de vanatoare pentru interceptarea aeronavei ruse, anunta surse citate de Sky News si de presa turca.

Kremlin: Rusia nu doreste un nou Razboi Rece cu Occidentul.

Rusia nu doreste un nou Razboi Rece, declara purtatorul de cuvant al presedintelui Vladimir Putin, in contextul tensiunilor cu Occidentul pe tema situatiei din Ucraina, rekateaza Mediafax. Am vrea sa evitam un nou Razboi Rece, sper ca nu exista deja, ca nu a inceput si ca nu va incepe, a declarat Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului, citat de AFP. Citeste si: Un avion militar rus a urmarit distrugatorul american, in Marea Neagra. Turcia a trimis avioane In pofida .

Hollande: Crimeea nu poate organiza referendum fara acordul Kievului.

Regiunea Crimeea nu poate organiza niciun referendum pe tema independentei fara acordul Administratiei de la Kiev, considera presedintele Frantei, Francois Hollande, citat de AFP, conform Mediafax. Citeste si: Un avion militar rus a urmarit distrugatorul american, in Marea Neagra. Turcia a trimis avioane Nu poate exista un referendum privind viitorul regiunii Crimeea fara o aprobare a Ucrainei in acest sens, a declarat Hollande. Integritatea teritoriala si suveranitatea Ucrainei nu pot fi .

Nava de razboi americana, in Marea Neagra. Distrugatorul USS Truxtun soseste sambata, 8 martie, la Constanta

Distrugatorul american USS Truxtun DDG103) vine la Constanta pentru un exercitiu de securitate in Marea Neagra. Vizita a fost planificata cu mult inainte de plecarea navei din SUA - spun oficialii americani.

Distrugatorul american USS Truxtun vine in portul Constanta

Un distrugator american se indreapta spre Marea Neagra pentru operatiuni planificate anterior cu Bulgaria si Romania. Nava USS Truxtun se va afla in portul Constanta pentru o vizita de rutina si exercitii comune cu Romania si Bulgaria.

Turcia a trimis avioane de lupta dupa ce un avion de recunoastere rus a zburat din nou in apropierea coastelor sale la Marea Neagra

Fortele aeriene din Turcia au trimis in aer sase avioane de vanatoare F-16 dupa ce un avion de recunoastere rus a zburat de-a lungul coastelor sale de la Marea Neagra, a informat armata turca vineri, in contextul tensiunilor sporite dintre Occident si Rusia pe tema Ucrainei, relateaza Reuters.

O nava militara americana a primit acceptul sa treaca prin stramtoarea Bosfor spre Marea Neagra

Autoritatile turcesti ar fi dat acordul ca o nava militara americana sa treaca prin stramtoarea Bosfor in Marea Neagra in urmatoarele doua zile, relateaza presa din Ankara, citand surse oficiale. Pana la acest moment presa nu s-a aflat ce nava este vizata, insa sursele precizeaza ca nu este vorba de portavionul american George H. Bush care a ancorat marti in portul Pireu din Grecia si executa exercitii militare in Marea Egee.

VIDEO Flota rusa si-ar fi scufundat o nava proprie scoasa din uz pentru a bloca accesul fortelor ucrainene la Marea Neagra

Flota rusa din Crimeea si-ar fi scufundat o nava proprie scoasa din uz pentru a bloca accesul fortelor navale ucrainene la Marea Neagra. Nava scufundata este o fosta nava anti-submarin, scoasa din uz in anii 2000, dar care a fost tractata de catre fortele ruse in dreptul lacului Donuzlav de langa orasul crimeean Eupatoria.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )