Libnet.ro
UNICEF

21:00

Aviz favorabil pentru Elisabeta Lipa pentru Ministerul Tineretului si Sportului

România Liberă România Liberă,
Aviz favorabil pentru Elisabeta Lipa pentru Ministerul Tineretului si Sportului

Elisabeta Lipa primit, luni, un aviz favorabil de la de comisiile de specialitate din Parlament, pentru a prelua functia de ministru al Tineretului si Sportului, cu unanimitate de voturi. continuă pe România Liberă

Aviz favorabil pentru Vlad Alexandrescu la Ministerul Culturii. Vrea Codul Patrimoniului si o noua sala de concerte in Bucuresti

Vlad Alexandrescu, nominalizat pentru functia de ministru al Culturii, a primit luni aviz favorabil de la Comisiile de Cultura din cele doua camere ale Parlamentului. In timpul audierilor, Vlad Alexandrescu a declarat ca a devenit o urgenta elaborarea si trimiterea catre Parlament a Codului Patrimoniului. Printre prioritatile ministrului se mai numara: realizarea unei noi sali de spectacole in Bucuresti, reducerea birocratiei si consolidarea cladirilor de patrimoniu care prezinta risc seismic.

Cristina Guseth, aviz favorabil pentru Ministerul Justitiei. Audierea, cu scantei

Cristina Guseth a primit un aviz favorabil de la parlamentarii din comisiile juridice pentru functia de ministru al Justitiei. inainte de votului, membrii comisiilor au luat o pauza de consultari.

Aura Raducu, aviz favorabil pentru Fondurile Europene

Aura Raducu, propusa pentru functia de ministru al Fondurilor Europene, a primit, luni, un aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare de specialitate. Astfel, au fost inregistrate 22 de voturi pentru si o abtinere.

Patriciu Achimas-Cadariu a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Sanatatii / Cadariu: Educatia pentru sanatate nu este un slogan

Patriciu Achimas-Cadariu, propunerea lui Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Sanatatii, a primit luni aviz favorabil, cu o abtinere si nici un vot impotriva, din partea membrilor comisiilor reunite pentru Sanatate din Parlament.

Aviz favorabil pentru Cristina Pasca Palmer, ministrul avizat la Mediu: Cat putem construi in ariile protejate? Trebuie gasit un echilibru

Cristina Pasca Palmer, propusa de Dacian Ciolos la sefia Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, a primit aviz favorabil de la comisiile de specialitate din Parlament. In timpul audierilor, aceasta a declarat ca isi doreste sa duca mai departe proiectele bune, un exemplu fiind radarul padurilor. In ce priveste intrebarile venite din partea parlamentarilor, Cristina Pasca Palmer nu a putut sa raspunda concret la nimic.

Vlad Alexandrescu, aviz favorabil pentru Ministerul Culturii

Vlad Alexandrescu, propus de Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Culturii, a primit, luni, avizul favorabil al comisiilor parlamentare pentru cultura, cu 25 de voturi pentru si o abtinere.

Cristiana Pasca Palmer, aviz favorabil pentru Ministerului Mediului

Comisiile de specialitate din Parlament au avizat-o favorabil pe Cristiana Pasca Palmer, propusa de Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Mediului, cu 26 pentru si o abtinere, exprimata de actualul ministru de resort, deputata Gratiela Gavrilescu.

Aviz favorabil pentru Patriciu Achimas, propus la conducerea Ministerului Sanatatii

Propunerea lui Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Sanatatii, Patriciu Achimas, a primit un aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate din Parlament, cu 25 de voturi pentru si o abtinere.

Victoria-Violeta Alexandru, aviz favorabil pentru functia de ministru pentru Dialog Social

Victoria-Violeta Alexandru a fost avizata favorabil de comisiile de specialitate din Parlament pentru functia de ministru delegat pentru Consultare Publica si Dialog Social, relateaza Mediafax.

Aviz favorabil pentru Marius Bostan, propus pentru portofoliul de la Comunicatii

Marius Bostan, propus de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala, a primit luni avizul comisiilor parlamentare, cu 20 de voturi pentru, unul impotriva si o abtinere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2778 seconds )