Libnet.ro
UNICEF

11:45

Aviz favorabil pentru retinerea si arestarea lui Madalin Voicu

Antena3 Antena3,
Aviz favorabil pentru retinerea si arestarea lui Madalin Voicu

Comisia juridica din Camera Deputatilor a dat aviz pozitiv pentru inceperea urmaririi penale si arestarea deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun. Avizul este unul consultativ, decizia finala urmand sa. continuă pe Antena3

Deputatii decid miercuri daca Madalin Voicu si Nicolae Paun vor fi arestati

Comisia juridica din Camera Deputatilor a dat aviz pozitiv pentru inceperea urmaririi penale si arestarea deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun. Avizul este unul consultativ, decizia finala urmand sa.

UPDATE: Arestarea deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun, discutata, miercuri, in Plenul Camerei Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor va lua, miercuri, o decizie in cazul propunerii formulate de procurorii DNA cu privire la retinerea si arestarea preventiva a parlamentarilor Madalin Voicu si Nicolae Paun.

UPDATE: Comisia juridica a dat aviz favorabil, in cazul deputatului Madalin Voicu

Comisia Juridica a dat, luni, aviz favorabil, in cazul retinerii si arestarii preventive a parlamentaruliu Madalin Voicu. La iesirea de la sedinta Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, el a refuzat sa faca declaratii.

Deputatii juristi au dat aviz favorabil cererilor de retinere si arestare preventiva pentru Voicu si Paun

ACTUALIZARE 15:28 Biroul permanent al Camerei Deputatilor: Votul in cazurile Voicu si Paun, miercuri dupa-amiaza and Sedinta de plen a Camerei Deputatilor in cadrul careia vor fi dezbatute solicitarile DNA de retinere si arestare preventiva in cazul deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun se va desfasura miercuri, a anuntat secretarul forului legislativ Niculae Mircovici, la finalul Biroului permanent. *ACTUALIZARE 14:58 Dragnea: PSD a luat deja decizia politica in cazul Madalin Voicu *ACTUALIZARE 12:00 Madalin Voicu: Avocatii mei m-au rugat sa nu dau declaratii.

Deputatii juristi au dat aviz favorabil cererilor de retinere si arestare preventiva pentru Voicu si Paun

ACTUALIZARE 12:12 Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat luni aviz favorabil cererilor DNA de retinere si arestare preventiva in cazul deputatului Nicolae Paun, a anuntat vicepresedintele acestui for, Ciprian Nica. , transmit televiziunile de stiri. *ACTUALIZARE 12:00 Madalin Voicu: Avocatii mei m-au rugat sa nu dau declaratii.

Comisia juridica analizeaza, luni, cazurile deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun

Comisia juridica a Camerei Deputatilor se reuneste luni pentru a analiza cererile cu privire la retinerea si arestarea preventiva a deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun si pentru a face rapoarte pe aceste solicitari. Potrivit Agerpres, sedinta este programata sa inceapa la ora 10,30.

Cererile DNA de avizare a retinerii si arestarii lui Madalin Voicu si Nicolae Paun, discutate luni de Comisia juridica a Camerei Deputatilor

Comisia juridica din Camera Deputatilor se reuneste luni dimineata pentru da un aviz asupra cererii DNA de retinere si arestare a deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun, acuzati de trafic de influenta, fals in declaratii, deturnare de fonduri si spalare de bani, aminteste Agerpres. Avizul Comisiei Juridice este unul consultativ.

UPDATE Deputatii juristi au avizat la mustata arestarea lui Madalin Voicu.Urmeaza Nicolae Paun

Deputatii juristi se vor pronunta astazi asupra cererilor DNA de retinere si arestare a deputatilor Madalin Voicu, acuzat de trafic de influenta, si Nicolae Paun, acuzat de deturnare de fonduri europene.

Madalin Voicu, a doua zi la Comisia Juridica: Sunt agatat fara niciun fel de vina. Voicu vrea ca Parlamentul sa se erijeze in instamta

Deputatul PSD Madalin Voicu, acuzat de trafic de influenta, s-a prezentat, din nou, la Comisia Juridica pentru a-si studia dosarul de aproape 5. 000 de pagini, aratand ca parlamentarii vor decide daca este vinovat pentru acuzatiile pe care i le imputa DNA.

INTERCEPTARI. Cumatrul Madalin Voicu ii cere bani lui Nicolae Paun pentru interventii. Sefii ANAF, pres in fata sefului romilor: Mi-ati dat, nu, mi-ati tema, stiu eu despre ce e vorba

Deputatul Nicolae Paun si-a sunat cumatrul, pe deputatul Madalin Voicu, sa-i spuna sa dea telefon la Finante pentru a fi primit cu scopul de a obtine amanarea proprilor pentru banii incasati pe hartie de romii defavorizati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )