Libnet.ro
UNICEF

14:16

Rovana Plumb: Acordul de mediu pentru Rosia Montana, in functie de decizia Parlamentului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rovana Plumb: Acordul de mediu pentru Rosia Montana, in functie de decizia Parlamentului

Ministerul Mediului se va pronunta in cazul exploatarii de la Rosia Montana in ceea ce priveste acordul de mediu in functie de decizia luata de Parlament, in urma dezbaterilor, a anuntat ieri ministrul Rovana Plumb, la Oradea. continuă pe Ziarul Bursa

Rovana Plumb: Acordul ministerului mediului pentru Rosia Montana, in functie de decizia Parlamentului

Ministerul Mediului se va pronunta in cazul exploatarii de la Rosia Montana in ceea ce priveste acordul de mediu in functie de decizia luata de Parlament, in urma dezbaterilor, a anuntat ministrul Rovana Plumb, sambata, la Oradea.

Rovana Plumb isi va da votul pentru Rosia Montana dupa ce va discuta cu alegatorii sai

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, sambata, ca votul proiectului privind exploatarea de la Rosia Montana il va da dupa ce va avea o discutie cu cetatenii dinColegiul 2 Dambovita, cei.

Plumb va discuta cu alegatorii inainte de votul pentru Rosia Montana

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat la Oradea, ca dupa ce a propus Guvernului noul proiect privind exploatarea de la Rosia Montana, ca ministru, in Parlament il va vota dupa ce va avea o discutie cu cetatenii din Colegiul 2.

PDL cere RETRAGEREA din Parlament a proiectului de lege pentru Rosia Montana: Lipsesc zece avize

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, ca partidul pe care il conduce ii cere premierului Victor Ponta sa retraga din Parlament proiectul de lege care reglementeaza exploatarea de la Rosia Montana,.

IMAGINI DIN PIATA UNIVERSITATII: Peste 7.000 de oameni, in strada pentru Rosia Montana

05 - Peste 7. 000 de protestari impotriva exploatarii de la Rosia Montana au blocat traficul in zona Piata Universitatii din Capitala, informeaza reporterul Antena 3. Oamenii care se opun acestui.

Alburnus Maior: 8 septembrie - Mobilizare generala pentru Rosia Montana

Asociatia Alburnus Maior anunta ca duminica, 8 septembrie, se vor organiza proteste impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, nu numai in marile orase ale tarii, ci si in lume.

Proiectul de lege pentru Rosia Montana: marile semne de intrebare

Guvernul Romaniei face un pas controversat, aducand in fata Parlamentului un proiect de lege in favoarea unei corporatii straine, similar cu proiectul de lege pentru Petrom. Proiectul cedeaza drepturi de patrimoniu si da verde exploatarii cu cianuri a zacamintelor aurifere de la Rosia Montana. Demonstratiile publice din Capitala, din tara si din strainatate Berlin, Bruxelles, Strasbourg, Stuttgart, Londra, Viena, etc. ) arata ca exista o opozitie puternica. Lumea vrea sa stie exact care sunt beneficiile, limitate in timp, dar si riscurile de lunga durata ale acestui proiect de exploatare miniera, extrem de controversat si care tinde sa polarizeze o tara intreaga.

Crin Antonescu ii felicita pe manifestantii impotriva proiectului de la Rosia Montana si anti-maidanezi: Un semn de civism. / As merge pe o comisie mixta Senat -Camera pentru Rosia Montana. Proiectul poate trece intr-o luna

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, i-a felicitat duminica seara, intr-o emisiune la Digi 24, pe cei care ies in strada zilele acestea, in semn de protest atat fata de proiectul minier de la Rosia Montana cat si fata de problema cainilor comunitari. In primul rand ii felicit pentru ca o fac. Indiferent de tema pentru care iesi din strada, cata vreme o faci pasnici, e un semn de civism, afirma presedintele Senatului. El a adaugat ca in ceea ce priveste proiectul de lege privind Rosia Montana, exista mai multe variante, insa el ar merge pe a doua varianta, in sedinta birourilor reunite sa constituim o comisie mixta, Senat 65506; Camera Deputatilor, in scopul de a deschide dialogul cu cei care manifesta in strada, care au pozitii in mediul online, care in presa au pledat intr-un sens sau altul.

Rovana Plumb, la Viscri pentru initierea unei colaborari cu fundatia Printului Charles

Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice analizeaza posibilitatea ca statia de epurare 100% ecologica inaugurata de Printul Charles si realizata de Fundatia Mihai Eminescu Trust, patronata de Alteta Sa Regala, sa fie replicata in alte comunitati, in special in cele din siturile Natura 2000, a declarat, astazi, la Viscri, ministrul Rovana Plumb.

FOTO Protest pe biciclete pentru Rosia Montana. Mii de persoane au scandat in fata sediului TVR

Sub titulatura Rosia Montana in UNESCO, cei care se opun exploatarii miniere la Rosia Montana au pornit, de la ora 16. 00, intr-un protest pe biciclete in Bucuresti, care s-a transformat intr-un amplu mars pornit de la Universitate. La actiune participa in jur mii de persoane, o parte protestand fata de gazele de sist. Multimea a ajuns, in jurul orei 20. 40, in fata sediului Televiziunii Romane.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )