Libnet.ro
UNICEF

16:30

Avocat din Targu Jiu, fost presedinte al unei organizatii a partidului lui Dan Diaconescu si ex-vicepresedinte PSD, numit secretar de stat la Finante

Adevărul Adevărul,
Avocat din Targu Jiu, fost presedinte al unei organizatii a partidului lui Dan Diaconescu si ex-vicepresedinte PSD, numit secretar de stat la Finante

Avocatul Gheorghe Pecingina, vicepresedintele PNL Gorj, a fost numit, in functia de secretar de stat al Ministerului de Finante. Ordinul de numire a fost semnat de prim-ministrul Ludovic Orban si a fost publicata in Monitorul Oficial. continuă pe Adevărul

VIDEO Sobolan filmat in timp ce se plimba pe peretele unei cofetarii pline de clienti din Targu Jiu

Inspectorii Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Gorj fac verificari, duminica, intr-o cofetarie din Targu-Jiu, dupa ce un sobolan a fost filmat plimbandu-se pe peretii localului, in timp ce in interior erau mai multi clienti, transmite Mediafax.

Politistul din Targu Jiu cautat de autoritatile din Germania, in arest provizoriu pana la traducerea mandatului

Politistul din Targu-Jiu, pe numele caruia a fost emis un mandat european de arestare privind un dosar de furt in Germania, ispaseste un arest provizoriu in tara pana la traducerea mandatului, transmite Mediafax.

VIDEO. Imagini revoltatoare. Sobolan filmat intr-o cofetarie din Targu Jiu

Imagini revoltatoare au devenit virale pe internet.

Imagini socante la Targu Jiu: Sobolan, filmat pe peretele unei cofetarii pline cu clienti(VIDEO)

Imagini dezgustatoare intr-o cofetarie din Targu Jiu. Clientii au privit uluiti cum un sobolan de dimensiuni considerabile se uita la ei, catarat pe un perete, potrvit jienii. ro. Oamenii au scos telefoanele.

VIDEO Sobolan filmat intr-o cofetarie din municipiul Targu Jiu

Un sobolan a fost filmat de un client intr-o cofetarie din zona centrala a municipiului Targu Jiu, situata langa Parcul Tudor Vladimirescu.

Politistul arestat pentru spargeri in Germania sustine ca nu a plecat din tara. Nu intelege nimeni ce se intampla

Politistul din Targu Jiu arestat preventiv pentru ca ar fi comis mai multe spargeri in Germania sustine ca este nevinovat si ca nu a fost plecat din tara in perioada in care s-ar fi inregistrat infractiunile.

Primarul din Targu Mures, dupa controversa iscata de postarea sa: Nu retractez nici o virgula Ce mesaj a avut Dorin Florea pentru presa mercenara si politicienii mediocri si ipocriti

Dorin Florea, primarul din Targu Mures, nu se dezice de postarea prin care a propus introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor sa aduca pe lume copii si a afirmat ca.

Traian Basescu, despre primarul din Targu Mures: Florea este doctor. Trebuia sa se autodiagnosticheze, putea sa-si dea seama ca nu mai e sanatos cu asemenea propuneri

Traian Basescu a comentat, marti seara, pozitia controversata a lui Dorin Florea, primarul din Targu Mures, care a propus introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor sa aduca pe.

Primarul din Targu Mures propune o ancheta sociala pentru cuplurile doritoare de copii. Dorin Florea: Tiganii, o problema serioasa a Romaniei Despre acuzatiile ca ar fi nazist: Ma doare in fund

Dorin Florea, primarul din Targu Mures, propune introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor sa aduca pe lume copii. in opinia sa, ancheta trebuie sa tina cont de.

Dorin Florea, despre romii din Targu-Mures: Am avut 4.000 de cetateni care stateau cu caii in blocuri

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a declarat ca a incercat sa le ofere romilor din orasul pe care il conduce locuinte, drumuri, dar si-a dat seama ca acestia ignora ajutorul care le este oferit. Am avut cel putin vreo 4. 000 de cetateni care stateau cu caii in blocuri, a spus edilul, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )