Libnet.ro
UNICEF

10:30

Azi LIVE Finala Turneului Campionilor, Nadal - Djokovic (22:00)

Online Sport Online Sport,
Azi LIVE Finala Turneului Campionilor, Nadal - Djokovic (22:00)

Onlinesport. ro transmite live text de la ora 22:00 finala Turneului Campionilor de la Londra dintre Rafael Nadal si Novak Djokovic, primii doi jucatori ai lumii. continuă pe Online Sport

Rafael Nadal s-a calificat pentru a doua oara in finala Turneului Campionilor

Tenismanul spaniol Rafael Nadal s-a calificat, duminica, pentru a doua oara in finala Turneului Campionilor, invingandu-l in semifinale, la Londra, cu scorul de 7-5, 6-3, pe elvetianul Roger Federer, .

Nadal in finala Turneului Campionilor

Rafael Nadal va disputa, luni seara 22:00), finala din acest an a Turneului Campionilor, loc unde a ajuns dupa ce l-a invins in semifinale pe Roger Federer, cu 7-5, 6-3.

Rafael Nadal s-a calificat pentru a doua oara in finala Turneului Campionilor de la Londra

Rafael Nadal l-a invins duminica pe Roger Federer si si-a asigurat pentru a doua oara calificarea in ultimul act al competitiei din Londra.

LIVE Nadal - Federer in semifinalele Turneului Campionilor

Rafael Nadal si Roger Federer se infrunta, duminica dupa-amiaza live text pe Onlinesport. ro, in ceea ce a devenit un clasic al epocii actuale in tenisul masculin. Miza disputei din O2 Arena este un loc in finala Turneului Campionilor.

LIVE Tenis: Nadal - Federer in semifinalele Turneului Campionilor (16:00)

Rafael Nadal si Roger Federer se infrunta, duminica dupa-amiaza live text pe Onlinesport. ro, in ceea ce a devenit un clasic al epocii actuale in tenisul masculin. Miza disputei din O2 Arena este un loc in finala Turneului Campionilor.

Nadal a ajuns in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra.

Tenismanul spaniol Rafael Nadal l-a invins, vineri, pe cehul Tomas Berdych, scor 6-4, 1-6, 6-3, rezultat in urma caruia elvetianul Stanislas Wawrinka a acces in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, scrie Mediafax. Wawrinka a trecut vineri de spaniolul David Ferrer, scor 6-7, 6-4, 6-1, si va juca in semifinale cu numarul doi mondial, sarbul Novak Djokovici. Nadal va juca in semifinale cu invingatorul partidei dintre Roger Federer si Juan Martin Del Potro.

Djokovic in semifinalele Turneului Campionilor

Sarbul Novak Djokovic s-a calificat, joi seara, in careul de asi la ATP World Tour Finals, turneul care trage cortina peste sezonul din circuitul mondial profesionist.

Rafa Nadal, in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra

Tenismanul spaniol Rafael Nadal l-a invins, vineri, pe cehul Tomas Berdych, scor 6-4, 1-6, 6-3, rezultat in urma caruia elvetianul Stanislas Wawrinka a acces in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra,.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic l-a invins pe Richard Gasquet

Tenismanul sarb Novak Djokovici cap de serie numarul doi) l-a invins, sambata, pe francezul Richard Gasquet, scor 7-6 7/5), 4-6, 6-3, intr-un meci din grupa B a Turneului Campionilor.

Roger Federer s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor.

Tenismanul elvetian Roger Federer s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor, sambata, dupa ce l-a invins pe argentinianul Juan Martin Del Potro, scor 4-6, 7-6 7/2), 7-5, intr-un meci din grupa B a competitiei. Federer il va intalni in semifinale, duminica, pe spaniolul Rafael Nadal. In cealalta semifinala se vor intalni sarbul Novak Djokovici si elvetianul Stanislas Wawrinka.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )