Libnet.ro
UNICEF

19:31

Bac 2019: Elevii sustin miercuri si joi proba de competente intr-o limba straina/ Modele de subiecte

Hotnews Hotnews,
 Bac 2019: Elevii sustin miercuri si joi proba de competente intr-o limba straina/ Modele de subiecte

Absolventii de clasa a XII-a vor continua examenul de bacalaureat miercuri si joi cu proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala proba C). Rezultatele obtinute de candidati la limba straina nu influenteaza media generala la Bacalaureat, care e calculata doar din notele de la probele scrise. insa, fara participarea la probele orale, absolventii de liceu nu pot promova bacalaureatul. Vezi in text modele de subiecte. continuă pe Hotnews

Rezultate Bac 2019: Ce rezultate au obtinut elevii din Sibiu si Timis la proba de competente la romana

Inspectoratele scolare au inceput sa publice rezultatele obtinute de absolventii de clasa a XII-a la prima proba de Bac 2019, cea de competente de comunicare orala in limba romana. in judetele Sibiu si Timis, cei mai multi elevi au obtinut calificativul experimentat in limba romana.

Evaluare Nationala 2019: Elevii sustin peste o saptamana prima proba de examen/ Modele de subiecte la romana si matematica

Absolventii de clasa a VIII-a vor avea, saptamana viitoare, evaluarea de la finalul claselor de gimnaziu. Prima proba va fi cea de limba romana, care se va desfasura marti, 18 iunie. Proba de matematica va avea loc pe 20 iunie. Cu ajutorul notelor obtinute la cele doua probe, de limba romana si matematica, se va calcula media de admitere la liceu. Vezi in text modele de subiecte la limba romana si matematica.

BAC 2019. Ce subiecte au cazut la proba orala la limba franceza

Afla ce subiecte s-au dat la proba orala la limba franceza. Absolventii clasei a XII-a au sustinut zilele acestea proba competentelor lingvistice intr-o limba straina la alegere. Deocamdata, pe site-ul Ministerului Educatiei sunt doar modelele de subiecte. Cele care s-au dat in zilele de 7, 10 si/sau 11 iunie la limba franceza vor [] .

Bacalaureat 2019. Evaluarea competentelor de limba straina are loc miercuri si joi

Examenul de Bacalaureat 2019 continua, miercuri si joi, cu proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala proba C limba engleza, limba franceza, limba spaniola, limba germana, limba italiana, limba ebraica, limba japoneza, limba rusa, limba portugheza, limba turca si limba chineza).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )