Libnet.ro
UNICEF

12:45

Bacalaureat 2020: Un subiect de la proba de istorie, redactat cu greseli gramaticale

Hotnews Hotnews,
 Bacalaureat 2020: Un subiect de la proba de istorie, redactat cu greseli gramaticale

Gramatica le-a dat batai de cap autorilor care au redactat subiectele la Istorie, pentru examenul de Bacalaureat, iar in una dintre cerinte, adjectivul nu a fost acordat cu substantivul, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Bac 2020. Un subiect la Istorie, redactat cu greseli gramaticale

Subiectul al III-lea pe care l-au primit spre rezolvare absolventii de clasa a XII-a la Istorie contine o cerinta redactata cu greseli gramaticale.

Bacalaureat 2020. Subiectele la matematica si istorie primite de absolventii de liceu la BAC 2020. UPDATE

Absolventii de liceu sustin miercuri proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de Bacalaureat 2020, matematica sau istorie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii. Probele la BAC 2020 incep la ora 9,00, accesul elevilor in sali fiind permis pana la ora 8,30.

Bacalaureat 2020. Baremul de la proba de Limba si Literatura Romana

Centrul National de Politici si Evaluare in Educatie a publicat baremul pentru subiectele de la Limba si literatura Romana, prima proba a examenului de Bacalaureat a acestui an.

UPDATE Bacalaureat 2020. Subiectele la Istorie la examenul de BAC. Ce spun profesorii despre gradul de dificultate DOCUMENT

Subiecte Bacalaureat 2020. Sesiunea de Bacalaureat iunie-iulie 2020 continua miercuri, 24 iunie, cu proba obligatorie e profilului: Istorie pentru profilul uman.

Bacalaureat 2020. Baremele pentru subiectele de la Istorie DOCUMENT

Absolventii de liceu au sustinut astazi, 24 iunie, proba obligatorie a profilului,cei care au terminat profilul umanist sustinand examenul la Istorie.

Bacalaureat 2020. Prima proba, examinarea scrisa la Limba si Literatura Romana

Astazi are loc prima proba a Bacalaureatului, examinarea scrisa la Limba si Literatura Romana. Pentru profesori si elevi au fos tluate masuri speciale avand in vedere criza sanitara prin care trecem.

Bacalaureat 2020: Elevii care au dat examenul la istorie au avut parte de o surpriza la ultimul subiect. Cum e posibil asa ceva?

Bacalaureat 2020. Un subiect la Istorie a fost redactat gresit. Multi elevi au sesizat greseala scapata de autorii cerintei, dar gramatica nu i-a incurcat in rezolvare.

Bacalaureat 2020. Baremul de corectare la Istorie

Absolventii de liceu au bifat astazi prin cea de-a doua proba a examenului de Bacalaureat, proba scrisa la Istorie, cea obligatorie a profiluluispecializarii. Subiectul a continut trei mari puncte, iar.

Bacalaureat 2020. Elevii sustin azi probele scrise la Matematica si Istorie

Eleviiclasei a XII-a din ciclul de invatamant superior sustin miercuri, 24 iunie, proba la Istorie,in cadrul examenului de Bacalaureat 2020. Urmatorul examen prin care elevii de clasa XII-a vor trece.

Bacalaureat 2020. Subiectele la Matematica la examenul de BAC. DOCUMENT

Subiecte Bacalaureat 2020. Sesiunea de Bacalaureat iunie-iulie 2020 continua miercuri cu proba obligatorie e profilului: Matematica pentru profilul matematica-informatica si stiintele naturii si Istorie pentru profilul uman. Examenul este organizat in 1. 095 de centre, numarul absolventilor inscrisi fiind de 155.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )