Libnet.ro
UNICEF

20:45

Bacalaureat de toamna 2014. Doi elevi buzoieni au fost eliminati din examenul la proba optionala a profilului

Adevărul Adevărul,
Bacalaureat de toamna 2014. Doi elevi buzoieni au fost eliminati din examenul la proba optionala a profilului

Peste 800 de absolventi din judetul Buzau au sustinut vineri proba optionala a profilului la Bacalaureat 2014, cea care incheie sesiunea de toamna. Doi elevi de la Liceul Victor Frunza, din Ramnicu Sarat, au fost eliminati din clasa, dupa ce au fost prinsi cu copiute. continuă pe Adevărul

VIDEO Bacalaureat de toamna 2014: Doi elevi buzoieni au fost exclusi din examen, pentru ca au copiat

Sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat a continuat miercuri cu proba obligatorie de profil. Un numar de 1. 077 de candidati buzoieni s-au inscris pentru examenul la matematica sau istorie, insa 202 nu s-au mai prezentat. Alti doi elevi, care au sustinut examenul in licee din Ramnicu Sarat, au fost eliminati din salile de clasa, dupa ce au fost prinsi cand copiau.

Bacalaureat de toamna 2014 Cluj: De ce sa dai la Facultate? Cu ce te ajuta?

Circa 1. 500 de absolventi din judetul Cluj au sustinut, astazi, proba obligatorie a profilului Istorie respectiv Matematica. Elevii cu care Adevarul a stat de vorba sustin ca subiectele au fost mai grele decat se asteptau.

Bacalaureat de toamna 2014 Botosani. Elevii botosaneni relaxati la ultima proba la alegere: Ma simt ca si cum as fi luat BAC-ul

Elevii botosaneni au sustinut si ultima proba a celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat. Absolventii s-au declarat mult mai relaxati la ultima proba decat la romana sau matematica. Elevii care nu au scris nimic la primele probe nu s-au mai prezentat la examen.

Bacalaureat de toamna 2014: Astazi, elevii sustin proba la alegere a profilului. Subiectele si baremele, pe adevarul.ro

Astazi, elevii sustin ultima proba scrisa din cadrul sesiunii de toamna a examenului de Bacalaureat 2014 la una din 10 materii la alegere. Adevarul va publica in timp real subiectele de la examen si va va tine la curent cu ultimele noutati in materie de Bac.

Bacalaureat de toamna 2014. Cei mai multi candidati din Valcea sustin examen la Biologie

Peste 600 de absolventi din judetul Valcea sustin vineri proba optionala a profilului la Bacalaureat 2014, sesiunea de toamna. Cei mai multi dintre candidati dau examen la biologie. Subiectele la proba optionala vor fi publicate pe site-ul adevarul. ro.

Bacalaureat de toamna 2014: Peste 500 de absolventi au dat miercuri examen la matematica si istorie

Sute de absolventi de liceu din judetul Calarasi, care nu au promovat in prima sesiune sau in anii anteriori, sustin miercuri, 27 august, proba obligatorie a profilului, matematica si istorie, la examenul de bacalaureat. Dintre cei 518 de candidati, 473 au sustinut examen la matematica si 45 la istorie.

Bacalaureat de toamna 2014: Elevii din Buzau sustin proba obligatorie de profil - Matematica sau Istorie

Sesiunea a doua a examenului de bacalaureat continua astazi cu proba obligatorie de profil: Matematica sau Istorie. Candidatii care fraudeaza nu vor mai putea participa la urmatoarele doua perioade ale examenului.

Bacalaureat de toamna 2014. Sute de candidati din Valcea sustin proba scrisa la Matematica si Istorie. Subiectele vor fi rezolvate la Adevarul Live

Un numar de 720 de absolventi de liceu din judetul Valcea sustin astazi proba obligatorie a profilului la sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat 2014. Dintre acestia, peste 500 vor da examen la Matematica. Subiectele vor fi rezolvate la Adevarul Live, de la ora 14.

Bacalaureat de toamna 2014: Azi, elevii au sustinut proba la alegere a profilului

Peste 350 absolventi de liceu din Satu Mare au sustinut vineri proba scrisa la alegere a profilului si specializarii la sesiunea de toamna a examenului de Bac 2014. Adevarul. ro a publicat toate subiectele.

Bacalaureat de toamna 2014: Astazi, 999 de elevii din Maramures sustin proba la alegere a profilului

Ultima proba scrisa a examenului de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie, pentru candidatii din Maramures. La nivel de judet pentru sustinerea probei la alegere a profilului si specializarii s-au inscris un numar de 999 de candidati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )