Libnet.ro
UNICEF

18:15

Bacalaureat de toamna 2014. Cei mai multi candidati din Valcea sustin examen la Biologie

Adevărul Adevărul,
Bacalaureat de toamna 2014. Cei mai multi candidati din Valcea sustin examen la Biologie

Peste 600 de absolventi din judetul Valcea sustin vineri proba optionala a profilului la Bacalaureat 2014, sesiunea de toamna. Cei mai multi dintre candidati dau examen la biologie. Subiectele la proba optionala vor fi publicate pe site-ul adevarul. ro. continuă pe Adevărul

eJobs.ro: Cei mai multi candidati care aplica de pe tableta sau smartphone au peste 10 ani de experienta

Aproximativ 30% dintre utilizatori acceseaza eJobs. ro si aplica la job-uri de pe device-urile lor mobile. Cei care aplica cel mai mult la un job de pe tableta sau smartphone sunt candidatii cu peste 10 ani de experienta, urmati de cei aflati la inceput.

Bacalaureat de toamna 2014 in Salaj - prima proba scrisa. Cati candidati sunt inscrisi

Prima proba scrisa a sesiunii de toamna a bacalaureatului, cea scrisa la limba si literatura romana, a inceput luni, 25 august, la ora 9. 00, in cele trei centre de examen din Salaj. Cei 363 de candidati inscrisi vor avea la dispozitie trei ore pentru rezolvarea subiectelui. Ei nu vor putea iesi din sala de examen mai devreme de ora 10.

Bacalaureat de toamna 2014: Marti, candidatii sustin proba la limba materna

Peste 1. 000 de absolventi de clasa a XII-a sustin marti proba scrisa la limba materna, iar cei mai multi dintre acestia sunt inscrisi la limba maghiara.

Bacalaureat de toamna 2014. 1.435 de elevi din Cluj sustin examenul de Limba si literatura romana

Proba scrisa la Limba si literatura romana a examenului de Bacalaureat 2014 va fi sustinuta, astazi, de 1435 de candidati din judetul Cluj. Din promotia curenta s-au inscris la Bac 951 de elevi, iar din promotia anterioara 484 de candidati.

Bacalaureat de toamna 2014. Peste 1.000 de absolventi din Alba sustin examenul de maturitate

Peste 1. 000 de candidati din judetul Alba sustin luni, 25 august, scrisa la limba romana in cadrul bacalaureatului de toamna 2014. Probele se dau in aceleasi conditii ca in prima sesiune, cu monitorizare video. Saptamana trecuta au fost s-au desfasurat testarile competentelor, inclusiv cele digitale.

Bacalaureat: Peste 39.000 de candidati sustin, vineri, proba la alegere. Cei mai multi elevi au ales Biologia

Aproximativ 39. 370 de absolventi de liceu sustin, vineri, proba la alegere, in cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea de toamna.

Bacalaureat de toamna 2014: Peste 500 de absolventi au dat miercuri examen la matematica si istorie

Sute de absolventi de liceu din judetul Calarasi, care nu au promovat in prima sesiune sau in anii anteriori, sustin miercuri, 27 august, proba obligatorie a profilului, matematica si istorie, la examenul de bacalaureat. Dintre cei 518 de candidati, 473 au sustinut examen la matematica si 45 la istorie.

FOTO Bacalaureat de toamna 2014 Salaj: Eu nu mai vin la examen. Cine are nevoie de bacalaureat

Un simplu act de prezenta. Asta a fost, pentru multi dintre candidatii inscrisi la sesiunea a doua a examenului de bacalaureat, participarea la prima proba scrisa - cea la limba si literatura romana. Multi dintre ei nici nu isi mai aminteau ce subiecte au avut de rezolvat in sala de examen.

Bacalaureat de toamna 2014. Victoras, mostenitorul imperiului Micula, a fost prins copiind

Victoras Micula a fost dat afara din sala de examen pentru ca a fost prins cu fituici. El a sustinut examenul de Limba si literatura romana in cadrul sesiunii de Bacalaureat de toamna 2014.

Bacalaureat de Toamna 2014 Peste 2.000 de elevi din Bihor s-au inscris la examen

Incepe o saptamana plina de emotii pentru absolventii care s-au inscris la Bacalaureatul de Toamna. Dupa ce saptamana trecuta au vut loc probele orale, astazi incepe probele scrise.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )