Libnet.ro
UNICEF

20:15

Bacau: 14 persoane au fost ranite dupa ce un microbuz a loviat o autilitara, apoi a intrat intr-un copac

B1 B1,
Bacau: 14 persoane au fost ranite dupa ce un microbuz a loviat o autilitara, apoi a intrat intr-un copac

Un numaer de 14 persoane au ajuns la spital, joi dimineata, dupa ce un microbuz a lovit o autoutilitara, apoi a intrat intr-un copac de pe marginea drumului in municipiul Bacau, relateaza Mediafax. Accidentul a. continuă pe B1

13 persoane au fost ranite usor intr-un accident rutier produs pe strada Vasile Parvan

13 persoane au fost grav ranite in aceasta dimineata intr-un accident produs in urma ciocnirii unui microbuz cu o autoutilitara,la intersectia strazilor Vasile Parvan cu Doctor Istrate. Una dintre masini, care transporta navetisti, s-a oprit intr-un copac. Victimele au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgente din Bacau.

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs la marginea orasului Bacau

Un grav accident s-a produs, joi dimineata, la marginea orasului Bacau. 11 persoane au fost ranite dupa ce microbuzul in care se aflau a incercat sa evite o masina si a intrat intr-un copac.

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat la Las Vegas

Mai multe persoane au fost ranite duminica, la Las Vegas Nevada, vestul Statelor Unite), intr-un atac armat comis in circumstante neclare, a anuntat politia, in timp ce presa locala evoca mai multi morti, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident la iesirea din Brasov spre Mures

Cinci persoane au fost transportate la spital dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Calea Feldioarei, la iesirea din Brasov spre Targu Mures.

Cluj: Doua persoane au fost ranite,dupa ce o butelie le-a explodat in casa

O femeie de aproximativ 60 de ani si un barbat de 65 de ani, din judetul Cluj, au ajuns la spital, luni dupa-amiaza, cu arsuri, dupa ce butelia de gaz pe care o manevrau in locuinta lor a explodat, relateaza Mediafax.

Bacau: Trei persoane au ajuns la spital dupa ce soferul masinii in care se aflau, beat fiind, a condus masina intr-un sant de pe marginea drumului

Un sofer in stare de ebrietate si-a condus masina intr-un sant de pe marginea drumului in judetul Bacau, trei persoane ajungand la spital in urma accidentului. Soferul de 23 de ani a pierdut controlul.

Explozii in centrul orasului ucrainean Donetk: Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite joi seara, in centrul Donetkului, in estul Ucrainei, in urma unei explozii care a vizat masina lui Denis Pusilin, un lider al separatistilor din oras. Masina lui Pusilin.

O masina a intrat intr-un ansamblu de vehicule la Covasna: Trei persoane au fost ranite

O masina a intrat intr-un ansamblu de vehicule, joi, in apropierea localitatii covasnene Chichis, ranind trei persoane, dintre care doi copii, informeazaMediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al.

SUA: Cinci morti intr-un atac armat la Las Vegas

Cinci persoane au murit si mai multe au fost ranite duminica, la Las Vegas Nevada, vestul Statelor Unite), intr-un atac armat comis in circumstante neclare, a anuntat politia, in timp ce presa locala evoca mai multi morti, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Vaslui: O persoana a fost ranita dupa ce un TIR a ramas fara frane si a intrat intr-un bar

Soferul unui TIR incarcat cu boltari a fost ranit grav, luni, dupa ce autotrenul a ramas fara frane si a intrat intr-un bar din municipiul Husi, relateaza Mediafax. Reprezentantii Politiei Judetene.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )