Libnet.ro
UNICEF

01:05

13 persoane au fost ranite usor intr-un accident rutier produs pe strada Vasile Parvan

Adevărul Adevărul,
13 persoane au fost ranite usor intr-un accident rutier produs pe strada Vasile Parvan

13 persoane au fost grav ranite in aceasta dimineata intr-un accident produs in urma ciocnirii unui microbuz cu o autoutilitara,la intersectia strazilor Vasile Parvan cu Doctor Istrate. Una dintre masini, care transporta navetisti, s-a oprit intr-un copac. Victimele au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgente din Bacau. continuă pe Adevărul

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs la marginea orasului Bacau

Un grav accident s-a produs, joi dimineata, la marginea orasului Bacau. 11 persoane au fost ranite dupa ce microbuzul in care se aflau a incercat sa evite o masina si a intrat intr-un copac.

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat la Las Vegas

Mai multe persoane au fost ranite duminica, la Las Vegas Nevada, vestul Statelor Unite), intr-un atac armat comis in circumstante neclare, a anuntat politia, in timp ce presa locala evoca mai multi morti, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident la iesirea din Brasov spre Mures

Cinci persoane au fost transportate la spital dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Calea Feldioarei, la iesirea din Brasov spre Targu Mures.

SUA: Cinci morti intr-un atac armat la Las Vegas

Cinci persoane au murit si mai multe au fost ranite duminica, la Las Vegas Nevada, vestul Statelor Unite), intr-un atac armat comis in circumstante neclare, a anuntat politia, in timp ce presa locala evoca mai multi morti, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Explozii in centrul orasului ucrainean Donetk: Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite joi seara, in centrul Donetkului, in estul Ucrainei, in urma unei explozii care a vizat masina lui Denis Pusilin, un lider al separatistilor din oras. Masina lui Pusilin.

O masina a intrat intr-un ansamblu de vehicule la Covasna: Trei persoane au fost ranite

O masina a intrat intr-un ansamblu de vehicule, joi, in apropierea localitatii covasnene Chichis, ranind trei persoane, dintre care doi copii, informeazaMediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al.

Bacau: 14 persoane au fost ranite dupa ce un microbuz a loviat o autilitara, apoi a intrat intr-un copac

Un numaer de 14 persoane au ajuns la spital, joi dimineata, dupa ce un microbuz a lovit o autoutilitara, apoi a intrat intr-un copac de pe marginea drumului in municipiul Bacau, relateaza Mediafax. Accidentul a.

Patru minori au fost raniti intr-un accident de circulatie. Doi dintre ei au fost transportati cu elicoperul SMURD la Timisoara

Patru minori au fost raniti intr-un accident rutier care a avut loc astazi, in jurul orei 14:00, pe DJ 762, la iesirea din orasul aradean Ineu, spre Bocsig.

Primul termen in recursul intentat de tanara care si-a pierdut mana dreapta, intr-un accident produs acum 8 ani

Instanta Suprema judeca miercuri primul termen in recursul intentat de tanara din Constanta care si-a pierdut mana dreapta intr-un accident rutier pe DN 13, in anul 2006.

Primul termen in recursul intentat de tanara care si-a pierdut mana intr-un accident rutier, judecat de magistratii iCCJ

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie judeca miercuri primul termen in recursul intentat de tanara din Constanta care si-a pierdut mana intr-un accident rutier pe Drumul national 13 in 2006.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )