Libnet.ro
UNICEF

12:15

SUA: Cinci morti intr-un atac armat la Las Vegas

Adevărul Adevărul,
SUA: Cinci morti intr-un atac armat la Las Vegas

Cinci persoane au murit si mai multe au fost ranite duminica, la Las Vegas Nevada, vestul Statelor Unite), intr-un atac armat comis in circumstante neclare, a anuntat politia, in timp ce presa locala evoca mai multi morti, relateaza AFP, citata de Mediafax. continuă pe Adevărul

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat la Las Vegas

Mai multe persoane au fost ranite duminica, la Las Vegas Nevada, vestul Statelor Unite), intr-un atac armat comis in circumstante neclare, a anuntat politia, in timp ce presa locala evoca mai multi morti, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Pakistan: Cel putin cinci morti, intr-un atac comis la aeroportul din Karachi

Cel putin cinci persoane au murit, duminica, in aeroportul din Karachi, capitala economica a Pakistanului, a anuntat un oficial de rang inalt din cadrul politiei, citat de AFP, relateaza Mediafax.

Las Vegas: Doi politisti si alti trei civili au fost ucisi intr-un atac armat

Un numar de cinci persoane, intre care doi politisti, au fost ucise, duminica, intr-un atac armat comis in circumstante neclare in Las Vegas, a anuntat politia locala, citata de AFP. Politia din Las Vegas a.

SUA: Un mort si cel putin sapte raniti, intr-un atac armat produs intr-un campus universitar din Seattle

Opersoana a murit si cel putin sapte persoane au fost ranite joi, in timpul unui atac armat intr-un campus universitar din Seattle, in nord-vestul Statelor Unite. Atacul a avut loc in campusul Universita.

Sapte raniti, intr-un atac armat in Seattle

Cel putin sapte persoane au fost ranite joi, in timpul unui atac armat intr-un campus universitar din Seattle, in nord-vestul Statelor Unite, a anuntat politia, citata de cotidianul Seattle Times, conform Mediafax.

Atac armat in Las Vegas. Cinci oameni au murit si mai multi au fost raniti

Presa straina scrie ca cinci persoane au murit si mai multe au fost ranite, duminica, la Las Vegas Nevada, vestul Statelor Unite), intr-un atac armat comis in circumstante neclare.

Este inceputul unei REVOLUTII. America s-a cutremurat dupa un atac armat extrem de violent

Doi politisti si un civil au fost impuscati mortal la Las Vegas intr-un atac armat cu motivatii neclare. Agresorii, un barbat si o femeie, s-au sinucis. Potrivit martorilor, cei doi au patruns, inarmati,.

Atac armat intr-un campus universitar din SUA. Atacatorul a inceput sa traga in stanga si in dreapta. 4 persoane, grav ranite

Cel putin patru persoane au fost ranite joi, in timpul unui atac armat intr-un campus universitar din Seattle, in nord-vestul Statelor Unite, a anuntat politia, citata de cotidianul Seattle Times in editia .

VIDEO Atac armat intr-un campus universitar din Seattle: O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, joi dupa-amiaza, in urma unui atac armat produs in campusul Universitatii Seattle Pacific, din SUA, au anuntat autoritatile americane, potrivit Washington Post.

Pakistan: Cel putin 28 de morti, intr-un atac comis la aeroportul din Karachi

UPDATE: 12:53: Alte patru persoane au murit in timpul violentelor de la aeroportul dinKarachi, unde talibanii se confrunta cu politia locala, numarul mortilor ajungand la 28, relateazaCNN. Primele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )