Libnet.ro
UNICEF

14:30

Badulescu, noi declaratii despre protestul din 10 august: Binomul Dragnea-Dan a reusit sa manipuleze structurile statului, astfel nct Jandarmeria sa fie ciuca batailor

Hotnews Hotnews,
 Badulescu, noi declaratii despre protestul din 10 august: Binomul Dragnea-Dan a reusit sa manipuleze structurile statului, astfel nct Jandarmeria sa fie ciuca batailor

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat, miercuri, ca la protestul din 10 august 2018, Binomul Dragnea Carmen Dan ar fi manipulat structurile statutului, astfel incat Jandarmeria sa fie ciuca batailor. continuă pe Hotnews

Carmen Dan vrea UITAT protestul din 10 august: Sa nu se repete!

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ar vrea ca un protest ca cel din 10 august din Piata Victoriei sa nu se mai repete. Sefa MAI a declarat ca pot fi trase invataminte atat de catre Jandarmerie, cat.

SINDILE, JANDARMERIA ROMANA: Interventia din 10 august a respectat prevederile internationale

Interventia Jandarmeriei la protestul din 10 august 2018 a respectat legea in vigoare, precum si prevederile internationale referitoare la adunarile publice.

BADULESCU: Voi pune la dispozitia presei documente din timpul evenimentelor din 10 august

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat, miercuri, ca va pune la dispozitia presei documente referitoare la evenimentele din 10 august.

Seful Jandarmeriei: interventia din 10 august a fost legala. Diferenta a dat-o emotia

Interventia Jandarmeriei la protestul din 10 august 2018 a respectat legea in vigoare, precum si prevederile internationale, a declarat, luni, inspectorul general al Jandarmeriei Romane, Ionut Catalin Sindile, la bilantul institutiei.

Ministrul Afacerilor Interne: Mi-as dori ca momentul din 10 august 2018 sa nu se mai repete. Cei care au gresit trebuie sanctionati

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marti ca momentul 10 august este unul din care pot fi trase invataminte atat de catre Jandarmerie, cat si de liderii organizatiilor civice, astfel.

Aurelian Badulescu: Voi aduce documente care demonstreaza cum binomul Liviu Dragnea Carmen Dan a manipulat structurile la mitingul din 10 august, astfel incat Jandarmeria sa fie ciuca batailor

Aurelian Badulescu anunta ca va face dezvaluiri cu privire la episodul protestelor din 10 august. Viceprimarul Capitalei a declarat ca va pune la dispozitia prezei documente care sa demonstreze implicarea si.

Ludovic Orban, dupa ce PSD si USR vor sa sporeasca atributiile Jandarmeriei: Sa ii premiem pe jandarmi pentru comportamentul lor din 10 august?

Potrivit unui proiect PSD si USR, Jandarmeria primeste puteri si mai mari. Sa ii premiem pe jandarmi pentru comportamentul lor pe data de 10 august? Asta isi propune proiectul? Suntem categoric impotriva, a replicat liderul PNL Ludovic Orban.

Carmen Dan: mi doresc ca momentul 10 august 2018 sa nu se mai repete

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marti ca momentul 10 august este unul din care pot fi trase invataminte atat de catre Jandarmerie, cat si de liderii organizatiilor civice, astfel incat acesta sa nu se mai repete, transmite Agerpres.

Apar noi informatii despre violatorul in serie din Bucuresti. Imagini de la locul violurilor - VIDEO

Apar noi informatii despre violatorul in serie din Bucuresti. Barbatul de 61 de ani a fost condamnat la 12 ani de inchisoare, in 2014, tot pentru viol, si a fost eliberat conditionat in luna noiembrie a.

Elena Carstea, totul despre viata din America! Daca romanii voiau sa ma auda, ma chemau in emisiuni

Elena Carstea, totul despre viata din America! Daca romanii voiau sa ma auda, ma chemau in emisiuni. Cititi mai multe pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )