Libnet.ro
UNICEF

07:00

Un baietel de cinci ani din Statele Unite a reusit sa sparga sistemul de securitate al Microsoft

B1 B1,
Un baietel de cinci ani din Statele Unite a reusit sa sparga sistemul de securitate al Microsoft

Un baietel in varsta de cinci ani din Statele Unite a reusit sa sparga codul de securitate al expertilor de la Microsoft, relateaza Gamespot. Copilul dorea sa acceseza jocuri nepotrivite varstei sale, care. continuă pe B1

Statele Unite intentioneaza sa trimita o nava in Marea Neagra

Statele Unite intentioneaza sa trimita o nava in Marea Neagra, precum si sa intensifice manevrele militare programate in zona de Est a Europei pentru aceasta vara, in vederea asigurarii aliatilor fata de tensiunile cu Federatia Rusa, informeaza AFP.

Andrei Andronie, care a ucis doi oameni cu masina, condamnat la cinci ani si sase luni de inchisoare

Judecatoria Sectorului 1 l-a condamnat, vineri, la cinci ani si sase luni de inchisoare cu executare pe Andrei Andronie, autorul accidentului din noiembrie 2011, de pe Calea Floreasca. in urma accidentului au.

UPDATE Andrei Andronie, care a ucis doi oameni cu masina, condamnat la cinci ani si sase luni de inchisoare cu executare

Judecatoria Sectorului 1 l-a condamnat, vineri, la cinci ani si sase luni de inchisoare cu executare pe Andrei Andronie, autorul accidentului din noiembrie 2011, de pe Calea Floreasca, in urma caruia au murit un taximetrist si o tanara, iar alte trei persoane au fost ranite, anunta Mediafax. Sentinta nu este definitiva.

Fiu de bancher, condamnat la cinci ani si jumatate de inchisoare. Andrei Andronie a ucis doi oameni

Judecatoria Sectorului 1 l-a condamnat, vineri, la cinci ani si sase luni de inchisoare cu executare pe Andrei Andronie, autorul accidentului din noiembrie 2011, de pe Calea Floreasca, in urma caruia au murit un.

La ce activitati si-a inscris Corina baiatul de cinci ani

Corina are un baiat pasionat atat de sport, cat si de muzica si, mai nou. moda. Robin, fiul ei de cinci ani are agenda plina de activitati care mai de care mai interesante.

O fata de 13 ani din Bacau a murit dupa ce a fost lovita de remorca unui autocamion

O fata in varsta de 13 ani din comuna Doftana, judetul Bacau, a murit, marti, dupa ce a fost lovita de remorca unui autocamion, relateaza Mediafax. Autocamionul era condus de un barbat de 32 de ani din.

Destainuirile pe care o ELEVA de 16 ani din Romania le face pe internet. ATENTIE, cuvintele folosite s-ar putea sa vi se para socante

O eleva de 16 ani din Braila are un blog pe care scrie despre vacantele sale in Dubai, despre experiente sexuale in trei si despre filmul cu scene de sex reale Nymphomaniac, scrie infobraila. ro. La varsta.

Cel mai tanar hacker din lume. Un copil de 5 ani a spart conturile utilizatorilor de X-Box

Un copil de numai 5 ani din Statele Unite a descoperit o modalitate prin care oricine poate accesa datele utilizatorilor de console pentru jocuri. Desi nu petrece foarte mult timp in fata ecranului, copilul a reusit.

Atac armat in cea mai mare baza militara din SUA, soldat cu trei morti si 16 raniti. Atacatorul s-a sinucis

Un atac armat a avut loc miercuri intr-o baza militara din Texas in urma caruia cel putin patru persoane au murit, inclusiv atacatorul, si alte 16 au fost ranite, potrivit CNN, la mai putin de la cinci ani dupa ce un alt militar a deschis focul in cadrul aceleiasi unitati.

FOTO Atac armat in cea mai mare baza militara din SUA, soldat cu trei morti si 16 raniti. Atacatorul s-a sinucis

Un atac armat a avut loc miercuri intr-o baza militara din Texas in urma caruia cel putin patru persoane au murit, inclusiv atacatorul, si alte 16 au fost ranite, potrivit CNN, la mai putin de la cinci ani dupa ce un alt militar a deschis focul in cadrul aceleiasi unitati.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )