Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ban Ki-moon: Angela Merkel, adevarata voce morala a lumii

România Liberă România Liberă,
Ban Ki-moon: Angela Merkel, adevarata voce morala a lumii

Secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite ONU), Ban Ki-moon, a laudat marti rolul cancelarului german Angela Merkel in criza refugiatilor, spunand ca ea este adevarata voce morala a lumii, relateaza agentia DPA, citata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Cum comenteaza Angela Merkel prestatiile lui Hillary Clinton si Donald Trump

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, face o scurta analiza asupra candidatilor la Casa Alba, laudand prestatia lui Hillarz Clinton, in timp ce despre Donald Trump afirmand ca nu il cunoaste. Dupa cum consemneaza Agerpres, Angela Merkel a facut declaratiile in cadrul unui interviu publicat azi de ziarul Bild, noteaza agentia DPA.

Angela Merkel insista asupra deschiderii unor rute legale pentru imigranti catre UE

Uniunea Europeana ar trebuie sa isi protejeze granitele externe, insa sa ii ajute in continuare pe refugiati deschizand rute legale pentru ei, a declarat cancelarul german Angela Merkel pentru postul public de radio SWR, informeaza Deutsche Welle, citat de Mediafax.

Angela Merkel insista asupra deschiderii unor rute legale pentru imigranti catre UE

Uniunea Europeana ar trebuie sa isi protejeze granitele externe, insa sa ii ajute in continuare pe refugiati deschizand rute legale pentru ei, a declarat cancelarul german, Angela Merkel, pentru postul public de radio SWR, informeaza Deutsche Welle.

Angela Merkel le cere partenerilor europeni sa-si respecte angajamentele privind criza refugiatilor

Cancelarul german Angela Merkel le-a cerut partenerilor europeni sa-si respecte angajamentele asumate la ultimul summit european pentru a face fata crizei refugiatilor, transmite duminica EFE.

Angela Merkel da un semnal clar: Nu-l cunosc pe Donald Trump

Cancelarul german Angela Merkel a laudat-o pe Hillary Clinton, candidatul democratilor pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, in timp ce a dat un raspuns rapid si scurt ca nu-l cunoaste pe candidatul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )