Libnet.ro
UNICEF

14:15

Banalitatea de langa noi: alegerile parlamentare din Rusia

Adevărul Adevărul,
Banalitatea de langa noi: alegerile parlamentare din Rusia

Pe data de 18 septembrie, in Federatia Rusa vor avea loc alegeri parlamentare. Acestea vor conta pentru alegerea celei de-a saptea legislaturi a parlamentului rus de dupa destramarea URSS si proclamarea Federatiei Ruse in forma ei actuala. continuă pe Adevărul

Steriu, despre negocierile cu PNL: Formula cea mai avantajoasa pentru alegerile parlamentare este o alianta

Presedintele UNPR, Valeriu Steriu, a declarat, luni, ca discutiile cu PNL privind o posibila fuziune sau o alianta pentru alegerile parlamentare vor continua, precizand ca formula cea mai avantajoasa pentru UNPR este alianta, iar daca nu, ar putea merge pe liste proprii la alegerile din toamna.

Premierul spaniol Mariano Rajoy anunta victoria partidului sau conservator la alegerile parlamentare. / Stanga radicala Podemos, pe locul 3

Premierul spaniol in exercitiu Mariano Rajoy a declarat, duminica seara, ca formatiunea sa de centru-dreapta, Partidul Popular, a castigat alegerile parlamentare si reclama dreptul de a guverna, anunta Agerpres. Partidul Popular, aflat la putere din 2011, s-a clasat pe primul loc cu 137 de locuri in Parlament 33% din sufragii), departe insa de cele 176 necesare pentru o majoritate absoluta.

Pregatiri pentru alegerile parlamentare: PNL se reformeaza cu vechea garda?

Vasile Blaga sau Alina Gorghiu ar putea prelua sefia filialei de la Bucuresti, iar in fruntea unor sectoare ar putea reveni fostii presedinti sau oamenii din structurile existente.

O mireasa nonconformista din Rusia, transformata de Antena 1 intr-o eleva ce da Bac-ul (GALERIE FOTO DE SEZON)

E vara, cald afara, iar apetitul pentru stiri de sezon e in crestere. Asa ca, in goana dupa trafic, afisari si bani din online, unele site-uri transforma miraculos unele poze si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )