Libnet.ro
UNICEF

08:15

Banca Centrala Europeana: Tinerii sunt de doua ori mai afectati decat varstnicii de recesiunile grave

Adevărul Adevărul,
Banca Centrala Europeana: Tinerii sunt de doua ori mai afectati decat varstnicii de recesiunile grave

Tinerii sunt de doua ori mai afectati decat varstnicii de recesiunile grave si din acest motiv guvernele ar trebui sa se imprumute atat cat au nevoie pentru a salva locurile de munca ale tinerilor, arata un studiu publicat de Banca Centrala Europeana BCE), transmite Bloomberg, citat de Agerpres. continuă pe Adevărul

Banca Centrala Europeana: Tinerii, de doua ori mai afectati de recesiunile grave decat varstnicii

Potrivit unui studiu publicat de Banca Centrala Europeana BCE), populatia tanara este de doua ori mai afectata decat varstnicii de recesiunile grav. Astfel, guvernele ar trebui sa se imprumute atat cat au.

Digi24: Palatul secret al lui Putin, de doua ori mai mare decat Palatul Buckingham. Ar fi costat aproape 300 milioane de dolari

Vladimir Putin ar trai, in secret, ca un rege, iar si mai recent ar fi adaugat un alt palat impresionant, de doua ori mai mare decat Palatul Buckingham, la colectia sa de proprietati si la averea sa impresionanta de miliarde de dolari, conform unui ziar rusesc citat de news. com. au si alte publicatii occidentale.

VIDEO Parma vs Juventus 0-4 Cristiano Ronaldo a marcat de doua ori

Juventus Torino isi continua seria de meciuri fara infrangere in Serie A. Chiar daca a remizat de sase ori in 13 meciuri, campioana en-titre s-a impus, scor 4-0, in deplasare, impotriva Parmei si pune presiune pe liderul AC Milan.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )