Libnet.ro
UNICEF

17:45

Banca Transilvania, anunt de ultima ora: toti clientii pot face asta acum. Se da un premiu extraordinar

Playtech Playtech,
Banca Transilvania, anunt de ultima ora: toti clientii pot face asta acum. Se da un premiu extraordinar

Banca Transilvania a venit cu o super oferta pentru clienti. E o ocazie numai buna sa profiti de aplicatie si poate te alegi cu o vacanta. BT are un parteneriat cu festivalul TIFF din Cluj. continuă pe Playtech

Se inchid uzinele Dacia din Romania?! Grupul Renault, anunt de ultima ora, in plina criza

Ce se intampla cu uzinele Dacia din Romania? De ce s-a ajuns in acest stadiu si care este anuntul de ultima ora din partea Renault? Anunt Renault: Se inchid uzinele Dacia din Romania?! Grupul Renault a confirmat faptul ca exista cazuri de infectari de noul coronavirus in randul angajatilor de la Uzinele Dacia din Mioveni.

Anunt de ultima ora de la BCR: se opreste sistemul de carduri. Cum ii afecteaza pe clienti?

Banca Comerciala Romana BCR) a venit cu un anunt deosebit pentru clienti. BCR a anuntat ca sistemul de carduri va fi oprit. Chiar daca suna grav, nu e chiar asa. BCR a anuntat ca oprirea.

Toti clientii care au card bancar la aceasta banca sunt vizati. Se intampla in aceasta noapte

Banca Comerciala Romana BCR) si-a informat clientii ca va opri sistemul de carduri, precizand ca autentificarea la ghiseele automate se va putea face cu un cod de bare. Tot ce trebuie sa stiti, in continuare. BCR opreste sistemul de carduri Banca Comerciala Romana BCR) va opri sistemul de carduri, in noaptea de vineri spre sambata .

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie asta. Banca Transilvania, in centrul atentie chiar acum

O veste excelenta pentru romanii care vor sa investeasca a venit de la Ministerul de Finante si un grup de trei banci. Pe lista este si Banca Transilvania. Despre ce e vorba acum e ca Banca.

Transgaz imprumuta 300 milioane lei de la Banca Transilvania pentru finantarea necesarului de capital de lucru

Transportatorul national de gaze Transgaz imprumuta 300 milioane lei de la Banca Transilvania pentru finantarea necesarului de capital de lucru, potrivit unui anunt transmis joi de compania de stat.

Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora

Pentru a oferi o experienta de cumparaturi cat mai buna, Lidl optimizeaza constant formatul magazinelor, astfel si impactul asupra mediului sa fie cat mai redus. Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora Lidl a anuntat inaugurarea unui nou magazin pe o suprafata de 1300 de metri patrati. Noua unitate va fi .

Toti clientii Vodafone trebuie sa afle asta acum. Se intampla pana la finalul lunii iulie 2021

Noi modificari in privinta retelei Vodafone din Europa. Ce se intampla si ce trebuie sa stie clientii? Totul se va intampla pana la finele lui iulie 2021. Noi modificari in dreptul retelei Vodafone Reteaua Vodafone din Europa urmeaza sa fie alimentata 100% cu energie din surse regenerabile pana la mijlocul verii lui 2021, arata grupul .

Anuntul anului pentru toti clientii Dacia. Ce se intampla cu modelul Logan in 2020

Dacia se pregateste sa schimbe complet gama de masini, urmand sa lansese pe rand, in aceasta toamna si anul viitor, noile modele, dupa un program decalat partial, fata de planurile initiale. Odata cu restructurarea Renault, au aparut o serie de schimbari surprinzatoare de strategie ale producatorului auto, despre care va vom vorbi in continuare. Modelul .

Banca Transilvania, decizie majora. imprumut urias in Romania

Transgaz va imprumuta de la Banca Transilvania suma de 300 de milioane de lei, pe o perioada de doi ani, pentru acoperirea necesarului de capital de lucru. Acest contract de finantare are o valoare ce depaseste 10% din cifra de afaceri neta aferenta anului financiar 2019, potrivit informatiilor de la BVB. Transgaz, imprumut de 300 .

Transgaz si Banca Transilvania au semnat un contract complex de creditare

Transgaz SA a semnat cu BANCA TRANSILVANIA, Contractul de facilitati reutilizabile de credit si de emitere de scrisori de garantie, in valoare de 300 milioane RON, pe o durata de doi ani, destinat finantarii capitalului de lucru al companiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3268 seconds )