Libnet.ro
UNICEF

10:31

Bancile anticipeaza ca vor inaspri intr-o anumita masura standardele de creditare in cazul imprumuturilor imobiliare (sondaj BNR)

Hotnews Hotnews,
 Bancile anticipeaza ca vor inaspri intr-o anumita masura standardele de creditare in cazul imprumuturilor imobiliare (sondaj BNR)

Pentru prima data in ultimele 4 trimestre, bancile anticipeaza ca vor inaspri intr-o anumita masura standardele de creditare in cazul imprumuturilor imobiliare in perioada urmatoare mai exact in primul trimestru din acest an), potrivit sondajului trimestrial pe care Banca Centrala il face in randul bancherilor comerciali. Potrivit aceluiasi sondaj, conditiile de creditare pentru creditele de consum sunt anticipate a se mentine constante in primul trimestru al anului. Citeste in atasament rezultatele integrale ale sondajului. continuă pe Hotnews

Anuntul BNR pentru romanii care doresc sa-si cumpere locuinte. Ce se intampla cu creditele imobiliare

Pentru prima data in ultimele patru trimestre, bancile anticipeaza ca vor inaspri intr-o anumita masura standardele de creditare in cazul creditelor imobiliare in perioada urmatoare in timp conditiile de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )