Libnet.ro
UNICEF

18:15

Bancile din Grecia s-au redeschis, insa restrictiile vor fi mentinute

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bancile din Grecia s-au redeschis, insa restrictiile vor fi mentinute

Bancile din Grecia s-au redeschis luni dimineata, la trei saptamani dupa ce au fost inchise pe fondul crizei financiare din tara, insa limita la retragerile de numerar va fi mentinuta la 420 de euro pe saptamana, relateaza Deutsche Welle in pagina. continuă pe Wall-Street Ro

Bancile din Grecia se vor redeschide luni; plafonul la retragerile de numerar va fi mentinut

Bancile din Grecia se vor redeschide luni, iar restrictiile impuse in ultimele trei saptamani vor fi atenuate, chiar daca limita la retragerile de numerar va fi mentinuta, fiind calculata pe saptamana, respectiv la 420 de euro, potrivit unei ordonante.

Bancile din Grecia se vor redeschide luni: Retragerile raman limitate la 60 de euro pe zi

Bancile din Grecia, inchise de la 29 iunie, se vor redeschide luni, dar grecii vor putea retrage in continuare numai 60 de euro pe zi, potrivit anuntului facut joi seara de ministrul adjunct de finante Dimitris.

Bancile din Grecia revin la programul normal, dar sunt mentinute restrictii

Bancile din Grecia vor fi redeschise luni, dupa trei saptamani in care activitatea lor a fost paralizata. Vor fi mentinute anumite restrictii, retragerile de la bancomate fiind limitate la 420 de euro saptamanal, in loc de 60 de euro pe zi.

Restrictiile bancare din Grecia afecteaza si firmele de servicii funerare

Firmele de pompe funebre din Grecia se lupta sa faca fata cu restrictiile bancare care limiteaza clientii sa retraga doar 60 de euro pe zi, in conditiile in care cel mai modest serviciu funerar costa.

Restrictiile bancare din Grecia pun bete in roate firmelor de pompe funebre

Firmele de pompe funebre din Grecia se confrunta cu dificultati din cauza restrictiilor bancare, care limiteaza retragerile de numerar la 60 de euro pe zi, in conditiile in care cel mai modest serviciu funerar costa de 15 ori mai mult.

Restrictiile bancare din Grecia afecteaza si firmele de pompe funebre: Este macabru ce se intampla!

Firmele de pompe funebre din Grecia se confrunta cu dificultati din cauza restrictiilor bancare, care limiteaza retragerile de numerar la 60 de euro pe zi, in conditiile in care cel mai modest serviciu funerar.

Unii dintre protestatarii din Grecia recunosc ca sunt platiti pentru a participa la revolte

Unii dintre cetatenii straini arestati recent in cursul protestelor violente din Grecia le-au spus autoritatilor ca au fost platiti sa participe la revolte, au declarat politisti citati de Kathimerini in.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )