Libnet.ro
UNICEF

18:15

Bancile din Grecia se vor redeschide luni; plafonul la retragerile de numerar va fi mentinut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bancile din Grecia se vor redeschide luni; plafonul la retragerile de numerar va fi mentinut

Bancile din Grecia se vor redeschide luni, iar restrictiile impuse in ultimele trei saptamani vor fi atenuate, chiar daca limita la retragerile de numerar va fi mentinuta, fiind calculata pe saptamana, respectiv la 420 de euro, potrivit unei ordonante. continuă pe Wall-Street Ro

Bancile din Grecia se vor redeschide luni: Retragerile raman limitate la 60 de euro pe zi

Bancile din Grecia, inchise de la 29 iunie, se vor redeschide luni, dar grecii vor putea retrage in continuare numai 60 de euro pe zi, potrivit anuntului facut joi seara de ministrul adjunct de finante Dimitris.

Grecia: Bancile se vor redeschide luni, relaxare usoara a restrictiilor financiare (decret)

Bancile grecesti, inchise din 29 iunie, se vor redeschide luni, iar restrictiile privind retragerile de numerar, precum si cumparaturile cu cardurile de credit vor fi usor relaxate, potrivit unui decret publicat sambata, transmite AFP.

Bundesbank: Bancile din Grecia ar trebui redeschise doar dupa ce vor fi recapitalizate

Bancile din Grecia ar trebui redeschise pentru afaceri numai dupa ce vor fi recapitalizate si vor avea asigurata finantarea de la Banca Centrala Europeana BCE), a afirmat Andreas Dombret, membru al Boardului.

Criza din Grecia: Parlamentul german voteaza noul plan de salvare al Greciei. Bancile elene se vor redeschide luni

Parlamentul german voteaza vineri daca sa permita negocierile privind acordul de 86 de miliarde de euro cu Grecia. Germania este una dintre cele sapte tari din cele 19 ale zonei euro care trebuie sa dea unda verde inainte de implementarea intelegerii. Francezii si finlandezi au aprobat deja acordul, astazi fiind programate voturile parlamentarilor germani si austrieci.

Bancile din Grecia revin la programul normal, dar sunt mentinute restrictii

Bancile din Grecia vor fi redeschise luni, dupa trei saptamani in care activitatea lor a fost paralizata. Vor fi mentinute anumite restrictii, retragerile de la bancomate fiind limitate la 420 de euro saptamanal, in loc de 60 de euro pe zi.

Bancile grecesti, redeschise luni

Bancile din Grecia se vor redeschide luni, iar restrictiile impuse in ultimele trei saptamani vor fi atenuate, chiar daca limita la retragerile de numerar va fi mentinuta, fiind calculata pe saptamana, respectiv la 420 de euro, potrivit unei ordonante guvernamentale publicate sambata.

BCE a majorat finantarea bancilor din Grecia cu 900 milioane euro, la 90 miliarde de euro

Banca Centrala Europeana BCE) a majorat joi finantarea de urgenta a bancilor din Grecia cu 900 de milioane de euro, la 90 de miliarde de euro, a declarat presedintele Mario Draghi, care se asteapta ca statul elen sa ramburseze luni institutiei o.

Unii dintre protestatarii din Grecia recunosc ca sunt platiti pentru a participa la revolte

Unii dintre cetatenii straini arestati recent in cursul protestelor violente din Grecia le-au spus autoritatilor ca au fost platiti sa participe la revolte, au declarat politisti citati de Kathimerini in.

Criza din Grecia Bancile se vor redeschide luni, retrageri limitate la 60 de euro pe zi/ FMI nu va participa la prima transa din al treilea acord de salvare a Greciei/ Merkel si Schaeuble apara acordul cu Grecia in fata deputatilor conservatori

Ministrul german de Finante, Wolfgang Schaeuble, a anuntat intr-o scrisoare adresata presedintelui Parlamentului ca Fondul Monetar International nu va participa la plata unei prime transe a celui de-al treilea acord de salvare a Greciei, informeaza Reuters. Bancile grecesti vor ramane inchise pana duminica, 19 iulie, a anuntat ministrul grec de finante, in contextul semnalelor ca institutiile de credit si-ar putea redeschide portile saptamana viitoare, la trei saptamani dupa ce au fost inchise, transmite Reuters.

SURSE: Bancile grecesti se REDESCHID luni

Bancile grecesti isi vor redeschide luni portile, dupa ce Banca Centrala Europeana a decis sa majoreze finantarea de urgenta pentru institutiile de credit elene, a declarat, joi, pentru Reuters un bancher grec.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2538 seconds )