Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bancile din Italia, Irlanda, Spania si Austria au avut cele mai mici scoruri la testul de stres realizat in UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bancile din Italia, Irlanda, Spania si Austria au avut cele mai mici scoruri la testul de stres realizat in UE

Banci din Italia, Irlanda, Spania si Austria au avut cele mai mici scoruri la testul de rezistenta, sau test de stres, realizat pentru sistemul bancar din Uniunea Europeana de catre Autoritatea Bancara Europeana ABE), relateaza Reuters, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

Bancile din Romania, in topul celor mai profitabile banci europene: Datorita curateniei in bilanturi, indicatorul de rentabilitate ROE, dublu comparativ cu media europeana

Sistemul bancar romanesc este pe un trend ascendent, arata datele. Dupa mai multi anid e pierderi, bancile din tara noastra au ajuns in topulc elor mai profitabile institutii de credit europene.

Un automobil furat din ITALIA a fost gasit la frontiera Romaniei. Era condus de un cetatean din Kazahstan

Un autoturism de teren in valoare de 100. 000 de lei, declarat furat din Italia, a fost descoperit in vama Petea din judetul Maramures.

Soferul unui TIR inmatriculat in Romania, manevra periculoasa pe o autostrada din Italia. Imaginile fac inconjurul lumii (VIDEO)

Soferul unui camion inmatriculat in Romania, care a efectuat o manevra periculoasa pe o autostrada din Italia, s-a ales cu o amenda de 8. 000 de euro. Barbatul si-a dat seama ca a luat-o.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )