Libnet.ro
UNICEF

00:07

Barack Obama declara razboi gruparii Stat Islamic. Mesajul nostru pentru ei este: voi urmati!

Antena3 Antena3,
Barack Obama declara razboi gruparii Stat Islamic. Mesajul nostru pentru ei este: voi urmati!

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a avertizat, luni, ca toti liderii retelei Stat Islamic vor fi eliminati, explicand ca organizatia terorista a pierdut suprafete mari ale regiunilor ocupate in Irak. continuă pe Antena3

UPDATE. Paris: Un educator a fost agresat de un presupus adept al gruparii Stat Islamic

Un profesor a fost agresat, luni dimineata, de un individ care a invocat gruparea terorista Stat Islamic SI), in gradinita publica Jean Perrin din Aubervilliers Seine-Saint-Denis), o suburbie din nord-estul Parisului. Atacatorul a folosit un cutter si o foarfeca.

Paris: Un profesor a fost agresat de un presupus adept al gruparii Stat Islamic

Un profesor a fost agresat, luni dimineata, de un individ care a invocat gruparea terorista Stat Islamic SI), intr-o sala de clasa din Aubervilliers, o suburbie din nord-estul Parisului. Atacatorul a folosit un cutter si o foarfeca.

Malaysia are zeci de mii de simpatizanti ai gruparii Stat Islamic

Statul Islamic SI) are peste 50. 000 de simpatizanti in Malaysia, astfel ca amenintarea radicalizarii nu poate fi ignorata, .

Obama: Reteaua Stat Islamic pierde teren si va fi distrusa

Reteaua terorista Stat Islamic a pierdut mari suprafete dintre cele pe care le controla, iar toti liderii gruparii vor fi eliminati.

Barack Obama vrea sa mearga in CUBA, dar pune o CONDITIE

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, este deschis ideii de a efectua o vizita in Cuba in cursul anului 2016.

Barack Obama, cu chip de maimuta pe tocatoare puse in vanzare intr-un lant de supermarketuri din Rusia

Un lant de supermarketuri din Rusia a fost nevoit sa isi prezinte scuze joi pentru punerea in vanzare a unor tocatoare pe care Barack Obama era reprezentat cu chip de maimuta, fapt ce a starnit furia Ambasadei SUA la Moscova, relateaza AFP online.

Oficial SUA: Reteaua Stat Islamic a obtinut 1,5 miliarde de dolari din furturi si comert cu petrol

Membri ai retelei teroriste Stat Islamic au furat circa un miliard de dolari din banci siriene si irakiene, iar organizatia fundamentalista sunnita a produs inca 500 de milioane de dolari din comercializarea petrolului in mod ilegal, afirma un oficial din cadrul Departamentului Trezoreriei din SUA, potrivit Mediafax.

Cum face bani reteaua terorista Stat Islamic. A furat intre 500 de milioane si un miliard de dolari din banci

Membri ai retelei teroriste Stat Islamic au furat circa un miliard de dolari din banci siriene si irakiene, iar organizatia fundamentalista sunnita a produs inca 500 de milioane de dolari din comercializarea .

Presedintele Gambiei a decretat ca tara se este un stat islamic

Presedintele Gambiei, Yahya Jammeh, a declarat ca statul pe care il conduce este unul islamic, subliniind ca drepturile minoritatii crestine vor fi respectate si nu va fi impus un cod vestimentar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )