Libnet.ro
UNICEF

00:07

Barack Obama cere combaterea coruptiei in Kenya

Antena3 Antena3,
Barack Obama cere combaterea coruptiei in Kenya

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a indemnat liderii politici din Kenya sa intensifice actiunile impotriva coruptiei, informeaza site-ul ziarului The New York Times. Obama a salutat. continuă pe Antena3

Barack Obama CERE combaterea coruptiei in Kenya

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a indemnat liderii politici din Kenya sa intensifice actiunile impotriva coruptiei, sa consolideze democratia si statul de drept, la finalul vizitei de trei zile efectuate in tara in care a trait tatal sau.

Dineu in familie pentru Barack Obama, la sosirea in Kenya

Presedintele american, Barack Obama, s-a reintalnit cu rudele din Kenya, vineri seara, la sosirea in aceasta tara din Africa de Est de unde era originar tatal sau decedat si unde efectueaza o vizita .

Presedintele Barack Obama a ajuns in Kenya, tara in care a trait tatal sau

Barack Hussein Obama sr. , tatal presedintelui SUA, a trait in Kenya, unde a detinut o functie guvernamentala.

VIDEO. Barack Obama a ajuns in Kenya, tara in care a trait tatal sau

Barack Hussein Obama sr. , tatal presedintelui SUA, a trait in Kenya, unde a detinut o functie guvernamentala.

VIDEO Barack Obama a ajuns in Kenya, tara in care a trait tatal sau

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a sosit vineri seara in Kenya, in prima vizita efectuata in aceasta calitate in tara natala a tatalui sau. Avionul prezidential american a aterizat vineri seara pe Aeroportul international Jomo Kenyatta din Nairobi, unde au fost luate masuri speciale de securitate.

Barack Obama, asteptat cu bratele deschise in Kenya, tara natala a tatalui sau

Barack Obama va vizita Kenya, tara natala a tatalui sau, pentru prima oara de cand este presedinte. Oamenii il asteapta nerabdatori pe fiul Kenyei, apropierea dintre cele doua tari fiind importanta,.

Barack Obama in Kenya: Africa este pe val

Africa este in mars, a declarat sambata, in Kenya, presedintele american Barack Obama, in prima zi a unei vizite inedite in tara tatalui sau, in conditii de inalta securitate. Din Kenya, Obama se va deplasa in Etiopia.

VIDEO. Barack Obama in Kenya. Cu cine a luat masa

Barack Obama, presedintele Statelor Unite, a ajuns vineri seara la Nairobi, unde au fost luate masuri speciale de securitate. A luat masa cu bunica adoptiva si cu sora vitrega .

Kenya: Presedintele Obama, in vizita pentru prima oara

Barack Obama a aterizat vineri seara pe Aeroportul Nairobi din Kenya, in prima vizita oficiala pe care o face in calitate de presedinte al SUA, informeaza BBC.

Programul lui Barack Obama in Kenya, trimis pe e-mailul a mii de oameni de un angajat de la Kenyan Airlines

Programul presedintelui american Barack Obama a ajuns in e-mailurile a mii de oameni, inainte de sosirea liderului in Kenya. De vina ar fi un angajat de la Kenyan Airlines care a dezvaluit programul aeronavei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )