Libnet.ro
UNICEF

23:30

Barack Obama, dans traditional in Kenya: Presedintele american a facut spectacol in Nairobi, la dineul organizat in cinstea sa (VIDEO)

B1 B1,
Barack Obama, dans traditional in Kenya: Presedintele american a facut spectacol in Nairobi, la dineul organizat in cinstea sa (VIDEO)

Barack Obama nu se dezminte. Cunoscut pentru pasiunea sa pentru dans, presedintele american a facut spectacol si in Nairobi, la dineul organizat in cinstea sa. Obama si omologul sau kenyan au dansat Lipala, un. continuă pe B1

Barack Obama in Kenya: Africa este pe val

Africa este in mars, a declarat sambata, in Kenya, presedintele american Barack Obama, in prima zi a unei vizite inedite in tara tatalui sau, in conditii de inalta securitate. Din Kenya, Obama se va deplasa in Etiopia.

Dineu in familie pentru Barack Obama, la sosirea in Kenya

Presedintele american, Barack Obama, s-a reintalnit cu rudele din Kenya, vineri seara, la sosirea in aceasta tara din Africa de Est de unde era originar tatal sau decedat si unde efectueaza o vizita .

Barack Obama, asteptat cu bratele deschise in Kenya, tara natala a tatalui sau

Barack Obama va vizita Kenya, tara natala a tatalui sau, pentru prima oara de cand este presedinte. Oamenii il asteapta nerabdatori pe fiul Kenyei, apropierea dintre cele doua tari fiind importanta,.

De ce vrea Barack Obama ca Marea Britanie sa ramana in UE

Presedintele Barack Obama a declarat ca Marea Britanie trebuie sa ramana in Uniunea Europeana pentru a continua sa aiba influenta pe scena internationala .

Barack Obama face din nou senzatie. Presedintele SUA a dansat in timpul vizitei sale in Kenya

Presedintele american, Barack Obama, face din nou senzatie pe internet, fiind surprins in timpul unui dans la un dineu oficial. And for those who doubted President @barackobama s step - the LipalaDance.

VIDEO Barack Obama a ajuns in Kenya, tara in care a trait tatal sau

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a sosit vineri seara in Kenya, in prima vizita efectuata in aceasta calitate in tara natala a tatalui sau. Avionul prezidential american a aterizat vineri seara pe Aeroportul international Jomo Kenyatta din Nairobi, unde au fost luate masuri speciale de securitate.

Programul lui Barack Obama in Kenya, trimis pe e-mailul a mii de oameni de un angajat de la Kenyan Airlines

Programul presedintelui american Barack Obama a ajuns in e-mailurile a mii de oameni, inainte de sosirea liderului in Kenya. De vina ar fi un angajat de la Kenyan Airlines care a dezvaluit programul aeronavei.

Barack Obama cere combaterea coruptiei in Kenya

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a indemnat liderii politici din Kenya sa intensifice actiunile impotriva coruptiei, informeaza site-ul ziarului The New York Times. Obama a salutat.

Barack Obama CERE combaterea coruptiei in Kenya

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a indemnat liderii politici din Kenya sa intensifice actiunile impotriva coruptiei, sa consolideze democratia si statul de drept, la finalul vizitei de trei zile efectuate in tara in care a trait tatal sau.

VIDEO. Barack Obama in Kenya. Cu cine a luat masa

Barack Obama, presedintele Statelor Unite, a ajuns vineri seara la Nairobi, unde au fost luate masuri speciale de securitate. A luat masa cu bunica adoptiva si cu sora vitrega .

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )