Libnet.ro
UNICEF

06:00

Barack Obama se va intalni cu presedintele Palestinei.

România Liberă România Liberă,
Barack Obama se va intalni cu presedintele Palestinei.

Barack Obama se va intalni marti cu presedintele palestinian Mahmoud Abbas in cursul Adunarii generale a Natiunilor Unite de la New York, a anuntat vineri un oficial al presedintiei americane, Ben Rhodes, conform Mediafax. Aceasta intalnire intervine cu sase zile inainte de vizita premierului israelian Benjamin Netanyahu la Casa Alba, in timp ce Statele Unite incearca sa avanseze negocierile de pace israelo-palestiniene. Tot in cursul adunarii generale a organizatiei internationale, Obama va . continuă pe România Liberă

Barack Obama se va intalni marti cu Mahmoud Abbas la New York

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, se va intalni marti cu presedintele palestinian Mahmoud Abbas in cursul Adunarii generale a Natiunilor Unite de la New York, potrivit oficialului presedintiei americane, Ben Rhodes.

Presedintele Barack Obama va avea o intrevedere cu omologul palestinian, Mahmoud Abbas

Barack Obama se va intalni marti cu presedintele palestinian Mahmoud Abbas in cursul Adunarii generale a Natiunilor Unite de la New York, a anuntat vineri un oficial al presedintiei americane, Ben Rhodes,.

Barack Obama vrea sa testeze intentiile Iranului inainte de a relua negocierile

Presedintele Barack Obama a declarat marti ca noul conducator al Iranului, Hassan Rouhani, da semne de conciliere si pare sa caute un dialog cu Statele Unite, insa omologul american vrea sa testeze intentiile iranianului.

Barack Obama vrea sa testeze deschiderea Iranului pentru dialog.

Presedintele american Barack Obama a declarat, marti, ca intentioneaza sa testeze disponibilitatea omologului sau iranian, Hassan Rohani, de a dialoga pe tema programului nuclear al republicii islamice, transmite Mediafax. Exista o sansa pentru diplomatie. Sper ca iranienii vor profita de ea, a declarat Obama intr-un interviu acordat postului de televiziune hispanofon Telemundo, la doua zile dupa ce a confirmat un schimb de scrisori cu Hassan Rohani, investit la inceputul lui august si al .

Presedintele Iranului saluta tonul constructiv al lui Barack Obama

Presedintele Iranului, Hassan Rohani, a salutat miercuri in cadrul unui interviu pentru canalul NBC tonul pozitiv si constructiv al unei scrisori trimise de Barack Obama.

Barack Obama, criticat de doi fosti secretari americani ai Apararii.

Doi fosti secretari ai Apararii in administratia lui Barack Obama, Robert Gates si Leon Panetta, au criticat abordarea presedintelui american privind Siria si cererea sa inaintata Congresului pentru a autoriza o eventuala actiune militara, a anuntat miercuri New York Times, transmite Mediafax. In opinia lui Leon Panetta, care a condus Pentagonul in perioada iulie 2011 - februarie 2013, presedintele ar fi trebuit sa actioneze fara sa incerce sa obtina votul Congresului in favoarea unei .

Declaratiile presedintelui iranian cu privire la programul nuclear nu sunt suficiente, potrivit unui consilier al lui Barack Obama

Un colaborator apropiat al presedintelui Statelor Unite, Barack Obama, a afirmat vineri ca declaratiile noului presedinte iranian, Hassan Rohani, nu sunt in mod clar suficiente pentru a asigura interlocutorii sai cu privire la programul nuclear al Republicii islamice.

Barack Obama, criticat de doi fosti secretari ai Apararii pentru modul cum a actionat in cazul Siriei

Doi fosti secretari ai Apararii in administratia lui Barack Obama, Robert Gates si Leon Panetta, au criticat abordarea presedintelui american privind Siria si cererea sa inaintata Congresului pentru a autoriza o eventuala actiune militara, scrie New York Times.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )