Libnet.ro
UNICEF

15:15

Barack Obama intentioneaza sa semneze rezolutia care permite impunerea de noi sanctiuni Rusiei

B1 B1,
Barack Obama intentioneaza sa semneze rezolutia care permite impunerea de noi sanctiuni Rusiei

Presedintele american Barack Obama intentioneaza sa promulge rezolutia Congresului american care prevede sanctiuni suplimentare impotriva Rusiei si oferirea de armament Ucrainei, anunta Casa Alba,. continuă pe B1

Barack Obama va semna rezolutia care permite impunerea de noi sanctiuni Rusiei

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, intentioneaza sa promulge rezolutia Congresului american care prevede sanctiuni suplimentare impotriva Rusiei si oferirea de armament Ucrainei, anunta Casa Alba,.

Barack Obama va semna rezolutia care permite impunerea de noi sanctiuni Rusiei

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, intentioneaza sa promulge rezolutia Congresului american care prevede sanctiuni suplimentare impotriva Rusiei si oferirea de armament Ucrainei, anunta Casa Alba, precizand ca texul ofera spatiu de manevra privind modul de implementare, relateaza AFP.

Sosia lui Barack Obama VIDEO

Ilham Anas este sosia lui Barack Obama. Desigur, nu in mod oficial. Multumita asemanarilor fizice cu presedintele American, acesta a ajuns sa castige o avere din diverse aparitii TV si evenimente.

Barack Obama: Nu vom renunta la lupta impotriva gruparii Statul Islamic

Aflat intr-o vizita la o baza militara americana, presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a reiterat ca tara sa va depune toate eforturile pentru a distruge gruparea jihadista Statul Islamic, chiar daca aceasta castiga unele batalii, scrie Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )