Libnet.ro
UNICEF

14:00

Barack Obama l-a felicitat pe Donald Trump si si-a exprimat admiratia fata de campania solida pe care republicanul a desfasurat-o in intreaga tara

România Liberă România Liberă,
Barack Obama l-a felicitat pe Donald Trump si si-a exprimat admiratia fata de campania solida pe care republicanul a desfasurat-o in intreaga tara

Presedintele SUA, Barack Obama, l-a felicitat telefonic pe Donald Trump pentru triumful in alegerile prezidentiale si l-a invitat la Casa Alba, releva un comunicat de presa al administratiei prezidentiale de la Washington. continuă pe România Liberă

Rezultate alegeri SUA 2016. Barack Obama l-a felicitat telefonic pe Donald Trump si l-a invitat la Casa Alba

Presedintele american in exercitiu, Barack Obama, l-a felicitat telefonic pe Donald Trump pentru victoria in alegerile prezidentiale desfasurate marti in Statele Unite si l-a invitat la Casa Alba, releva un comunicat de presa al administratiei prezidentiale de la Washington, preluat de agentiile internationale de presa.

Barack Obama l-a invitat la Casa Alba pe presedintele ales Donald Trump

Desi a declarat pe toata perioada campaniei electorale ca o sustine pe Hillary Clinton la presedintia SUA, Barack Obama l-a felicitat pe succesorul sau lapresedintia SUA, Donald Trump. Mai mult, Obama l-a.

VIDEO. Barack Obama, in primul mesaj dupa victoria lui Trump, lanseaza un apel pentru unificarea societatii americane

Presedintele Barack Obama l-a felicitat pe Donald Trump pentru victoria in scrutinul prezidential, in primul lui mesaj de dupa anuntarea oficiala a rezultatului alegerilor din SUA.

Hillary Clinton, prima reactie dupa infrangerea in alegerile prezidentiale: L-am felicitat pe Donald Trump si m-am oferit sa colaborez cu el, pentru tara noastra. Trebuie sa aparam valorile americane |FOTO+VIDEO

L-am felicitat pe Donald Trump si m-am oferit sa colaborez cu el, pentru tara noastra, a declarat Hillary Clinton la inceputul mesajului pentru electoratul ei, in discursul in care si-a recunoscut infrangerea la alegerile prezidentiale din SUA.

Guvernul Ciolos l-a felicitat pe Donald Trump si i-a transmis ca Romania va ramane un aliat si partener de incredere al SUA

Guvernul Romaniei l-a felicitat pe Donald Trump pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Statele Unite, iar premierul Dacian Ciolos i-a scris vicepresedintelui Mike Pence despre importanta.

Theresa May l-a felicitat pe Donald Trump pentru castigarea alegerilor: Abia astept sa colaboram pentru prosperitatea natiunilor noastre

Premierul britanic Theresa May l-a felicitat pe Donald Trump pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Statele Unite. Aceasta i-a scris despre legaturile speciale dintre cele doua tari si s-a a.

Vladimir Putin l-a felicitat pe Donald Trump pentru castigarea alegerilor prezidentiale

Presedintele rus Vladimir Putin l-a felicitat pe republicanul Donald Trump pentru castigarea alegerilor prezidentiale din StateleUnite, informeaza Reuters. Putin si-a exprimat speranta ca.

Hillary Clinton si-a recunoscut infrangerea in alegeri: L-am felicitat pe Donald Trump si m-am oferit sa lucrez impreuna cu el pentru binele natiunii noastre (VIDEO)

Candidata Partidului Democrat in alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, si-a recunoscut public inrangerea in fata lui Donald Trump intr-un discurs pe care l-a rostit.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Donald Trump pentru numirea in functie de presedinte al SUA, asigurandu-l ca Romania se angajeaza ferm sa aprofundeze, si pe viitor, cooperarea bilaterala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a adresat o scrisoare de felicitare Presedintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, in care isi exprima disponibilitate de a colabora cu acesta in promovarea obiectivelor comune .

Malik Obama, fratele vitreg al lui Barack Obama, ii transmite felicitari lui Donald Trump

Malik Obama, fratele vitreg al presedintelui SUA, Barack Obama, un sustinator declarat al lui Donald Trump, i-a transmis felicitari miercuri viitorului lider de la Casa Alba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )