Libnet.ro
UNICEF

05:00

Barack Obama se pregateste sa faca un anunt istoric

Antena3 Antena3,
Barack Obama se pregateste sa faca un anunt istoric

Presedintele Barack Obama va anunta masurile pe care le vor lua Statele Unite, pentru a-si proteja cetatenii, dupa atacul de la San Bernardino. Se asteapta ca presedintele american sa anunte o ofensiva. continuă pe Antena3

Barack Obama dupa atacul din San Bernardino: Suntem puternici, nu ne vom lasa terorizati

Presedintele american Barack Obama a dat asigurari, sambata, dupa atacul din San Bernardino, California, in care au fost ucisi 14 oameni, ca tara sa nu va permite sa fie terorizata: Suntem americani. Ne vom apara valorile, cele ale unei societati deschise si libere. Suntem puternici. Suntem rezistenti. Si nu ne vom lasa terorizati, a afirmat Obama in discursul saptamanal de la Casa Alba, potrivit AFP.

Barack Obama se va adresa natiunii pe tema amenintarii teroriste duminica seara

Presedintele american Barack Obama se va adresa natiunii, duminica seara, la ora locala 20:00, cu un discurs pe tema amenintarii teroriste, sustinut in Biroul Oval de la Casa Alba. Liderul american ar urma sa prezinte si noi informatii din ancheta privind atacul armat de miercuri, din San Bernadino statul american California), soldat cu 14 morti si investigat de autoritati ca atentat terorist, relateazaCNN.

Barack Obama: Atacul din California, soldat cu 14 morti, ar putea avea caracter terorist

Atacul comis miercuri dupa-amiaza in California, soldat cu 14 morti, ar putea avea caracter terorist, dar motivatiile criminalilor nu au fost inca stabilite, afirma presedintele Statelor Unite, Barack Obama.

Barack Obama se va adresa natiunii duminica seara, pe tema amenintarilor teroriste

Barack Obama se va adresa natiunii duminica seara, pe tema amenintarilor teroriste .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )