Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama a promulgat lista Magnitki. Afla ce presupune aceasta adoptare

B1 B1,
Barack Obama a promulgat lista Magnitki. Afla ce presupune aceasta adoptare

Presedintele SUA, Barack Obama, a promulgat, vineri, lista Magnitki, care presupune sanctiuni impotriva oficialilor rusi implicati in incalcari ale drepturilor omului, informeaza Mediafax. O astfel de. continuă pe B1

Barack Obama a promulgat lista Magnitki.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a promulgat vineri lista Magnitki, care prevede sanctiuni impotriva oficialilor rusi implicati in incalcari ale drepturilor omului, informeaza Mediafax. Barack Obama a semnat aceasta lege, adoptata pe 6 decembrie de Senat, in cursul unei ceremonii organizate vineri dupa-amiaza in Biroul Oval al Casei Albe. Duma de Stat de la Moscova a adoptat in prima lectura vineri un proiect de lege care le interzice unor cetateni americani sa intre in Rusia .

Coreanul PSY, in paiete rosii in fata lui Barack Obama VIDEO

Un spectacol de sarbatori la care a luat parte si Presedintele Barack Obama impreuna cu Prima Familie a inclus un numar mai putin 0bisnuit la acest tip de evenimente: o reprezentatie a lui PSY, rapperul de origine koreana care a facut senzatie pe internet datorita hit-ului Gangam Style. Continue reading .

Lista Magnitki declanseaza razboiul carnii.

Iritata de criticile americane privind drepturile omului in Rusia, Moscova a anuntat o reglementare ce ameninta blocarea importurilor de carne provenite din SUA, reprezentand o jumatate de miliard de dolari anual. Decizia a intervenit dupa votarea in Congresul american a Magnitki Act, o masura vizand oficialii rusi implicati in moartea scandaloasa a unui avocat intr-o inchisoare din Moscova. Importul de carne porcina si bovina) din Statele Unite este blocat dupa ce vineri Parlamentul rus a .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )