Libnet.ro
UNICEF

06:30

Criza bugetara din SUA: Obama si-a anulat turneul in Asia

Hotnews Hotnews,
 Criza bugetara din SUA: Obama si-a anulat turneul in Asia

Presedintele Barack Obama a decis sa-si anuleze tot turneul asiatic programat pentru saptamana viitoare din cauza crizei bugetare din Statele Unite, a anuntat joi Casa Alba. continuă pe Hotnews

David Cameron: Criza bugetara din SUA, un risc pentru economia mondiala

Criza bugetara din Statele Unite reprezinta un risc pentru economia mondiala, a avertizat premierul britanic, David Cameron, informeaza AFP; citata de Agerpres. in acelasi timp, primul ministru al Marii Brita.

Obama: Wall Street ar trebui sa fie ingrijorat de consecintele blocajului

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a recunoscut, ieri, ca este exasperat de criza bugetara provocata de Congres si apreciaza ca Wall Street ar trebui sa fie ingrijorat de consecintele acestui blocaj, transmite AFP.

VIDEO Barack Obama, exasperat de criza bugetara din SUA

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a declarant, in cadrul unui interviu pentru postul de televiziune CNBCca Wall Street ar trebui sa-si exprime ingrijorarea, dupa somajul tehnic al guvernului american.

Barack Obama se declara exasperat de criza bugetara provocata de Congresul american

Presedintele american Barack Obama a recunoscut, miercuri, ca este exasperat de criza bugetara provocata de Congres. Liderul Casei Albe apreciaza ca Wall Street ar trebui sa fie ingrijorat de consecintele.

Barack Obama si-a anulat turneul in Asia, din cauza crizei bugetare din SUA

Presedintele american Barack Obama a decis sa isi anuleze intregul turneu in Asia, din cauza crizei bugetare din SUA. Vizita sa oficiala in Asia urma sa aiba loc saptamana viitoare. Data fiind paralizia .

Piratii rusi se ofera sa ajute NASA pe timpul crizei guvernamentale din SUA

Partidul Piratilor Rusi s-a oferit sa ajute NASA si pune la dispozitie serverele sale pentru a gazdui siteul oficial al agentiei spatiale americane, inchis din cauza blocajului gevernamental din SUA.

Bancile din SUA alimenteaza suplimentar bancomatele, pentru a face fata unei eventuale panici.

Bancile din SUA alimenteaza bancomatele cu fonduri suplimentare pentru a face fata unei eventuale intrari in panica a consumatorilor in urmatoarele zile, in perspectiva posibilei intrari a Statelor Unite in incapacitate de plata, potrivit Mediafax. Trei dintre cele mai mari zece banci din SUA au afirmat ca pun in practica planuri folosite si in august 2011, cand politicienii americani au aprobat pe ultima suta de metri cresterea limitei de indatorare a tarii. Statul federal american a fost .

Bancile din SUA umplu bancomatele: ce le impinge la aceasta masura de panica

Bancile din SUA alimenteaza bancomatele cu fonduri suplimentare pentru a evita intrarea in panica a consumatorilor in urmatoarele zile. Bancile se tem ca Statele Unite ar putea intra in incapacitate de plata, potrivit Financial Times, scrie Mediafax.

Impasul bugetar din SUA continua scaderile pe bursele europene

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile in scadere, pentru a doua sedinta consecutiv, din cauza impasului bugetar din SUA si a declinului peste asteptari al unui indice privind sectorul american al serviciilor, potrivit Bloomberg.

Sefii serviciilor de informatii din SUA avertizeaza ca paralizia administratiei pune in pericol securitatea nationala

Sefii serviciilor de informatii din SUA au avertizat ca paralizia administratiei reprezinta o amenintare la adresa securitatii nationale, care va creste cu cat mii de functionari vor ramane mai mult timp.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )