Libnet.ro
UNICEF

16:30

Barack Obama sustine ca nu a vorbit cu liderii de la Beijing si Moscova, privind cazul Edward Snowden

B1 B1,
Barack Obama sustine ca nu a vorbit cu liderii de la Beijing si Moscova, privind cazul Edward Snowden

Presedintele SUA, Barack Obama, a spus, joi, ca nu a luat legatura cu presedintii Chinei si Rusiei in privinta lui Edward Snowden, fostul consultant NSA, potrivit Mediafax. Acesta a adaugat ca SUA nu va tirmite. continuă pe B1

Barack Obama sustine ca SUA fac tot posibilul pentru arestarea lui Edward Snowden

Barack Obama a spus, luni seara, ca Statele Unite fac tot posibilul pentru arestarea lui Edward Snowden, care se afla in Rusia dupa ce a parasit Hong Kong-ul, potrivit Mediafax. Urmarim toate caile legale si.

Barack Obama: Nu vom intercepta un avion care il transporta pe fostul consultant NSA Edward Snowden

Presedintele american Barack Obama a afirmat joi ca nu are intentia sa intercepteze un avion in care s-ar afla fostul consultant al serviciului secret NSA Edward Snowden, cautat de Statele Unite pentru spionaj, daca acesta va parasi aeroportul din Moscova unde se afla de duminica, scrie AFP.

Barack Obama: SUA folosesc toate caile legale pentru a-l aresta pe Edward Snowden

Presedintele american Barack Obama a declarat luni ca Statele Unite utilizeaza toate caile legale pentru a-l aresta pe fostul consultant Edward Snowden sosit duminica la Moscova de la Hong Kong, relateaza.

Barack Obama si-a anuntat planul de lupta impotriva schimbarilor climatice

Presedintele SUA Barack Obama a anuntat o serie de masuri destinate limitarii schimbarilor de mediu, fiind vizate si centralele de energie care ar putea avea o limita a emisiilor de carbon. Obama a promis in timpul campaniei electorale din 2009 ca va implementa politici de protejare a mediului, insa pachetul de masuri anuntat marti este prima initiativa de acest fel din cel de-al doilea mandat.

La numai doi ani, un copil din Anglia este mai destept decat Barack Obama si David Cameron. El a devenit cel mai tanar membru al clubului Mensa

Un baietel de doi ani din Anglia a devenit cel mai tanar membru al clubului britanic Mensa, dupa ce a obtinut 141 de puncte la testul de inteligenta Stanford-Binet, cu zece puncte peste cei mai importanti lideri ai lumii, Barack Obama si David Cameron.

Un copil de doi ani din Anglia este cel mai tanar membru al clubului Mensa. Este mai destept decat Barack Obama si David Cameron

Un baietel de doi ani din Anglia a devenit cel mai tanar membru al clubului britanic Mensa, dupa ce a obtinut 141 de puncte la testul de inteligenta Stanford-Binet, cu zece puncte peste cei mai importanti lideri ai lumii, Barack Obama si David Cameron.

Barack Obama a facut public planul de combatere a incalzirii climatice/ Al Gore: Este cel mai bun discurs pe tema climatului sustinut vreodata de un presedinte

Presedintele american Barack Obama a prezentat marti un plan vast pentru combaterea incalzirii climatice, promitand sa abordeze emisiile de gaze cu efect de sera produse de centralele pe carbune, relateaza AFP. Initiativa a fost salutat de grupurile de aparare a mediului, care il considera credibil insa subliniaza ca batalia este departe de a fi castigata, precum si de Comisia Europeana.

Barack Obama: Americanii platesc deja pretul incalzirii globale

Presedintele Barack Obama a declarat ca americanii, din toate partile tarii, platesc deja pretul schimbarilor climatice si a precizat ca trebuie actionat urgent impotriva acestei amenintari.

Nelson Mandela a deschis ochii si a zambit cand a aflat ca va fi vizitat de Barack Obama

Copiii si nepotii lui Nelson Mandela s-au strans marti in locuinta sa din Africa de Sud, pentru o intalnire in care sa discute chestiuni sensibile de familie. intre timp, vestile referitoare la starea de sanatate a acestuia raman contradictorii: in timp ce una dintre fiicele sale sustine ca fostul lider sud-african a deschis ochii si a zambit, informatiile venite din partea administratiei prezidentiale nu sunt incurajatoare.

Barack Obama, criticat pentru o vacanta de 100 de milioane de dolari.

Familia prezidentiala americana a plecat, miercuri, intr-o vacanta de lucru de 8 zile pe continentul african. Costul ridicat al calatoriei i-a infuriat pe americani, care protesteaza ca familia Obama nu se supune acelorasi masuri de austeritate impuse tarii, informeaza Realitatea. net. Obama va dori sa-l viziteze pe Nelson Mandela in camera de spital, numai daca primeste si acordul familiei eroului african. Impreuna cu cele doua fiice ale sale, Prima Doamna, mama soacra si o nepoata, .

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )