Libnet.ro
UNICEF

16:16

La numai doi ani, un copil din Anglia este mai destept decat Barack Obama si David Cameron. El a devenit cel mai tanar membru al clubului Mensa

Adevărul Adevărul,
La numai doi ani, un copil din Anglia este mai destept decat Barack Obama si David Cameron. El a devenit cel mai tanar membru al clubului Mensa

Un baietel de doi ani din Anglia a devenit cel mai tanar membru al clubului britanic Mensa, dupa ce a obtinut 141 de puncte la testul de inteligenta Stanford-Binet, cu zece puncte peste cei mai importanti lideri ai lumii, Barack Obama si David Cameron. continuă pe Adevărul

Povestea copilului care a uimit expertii din toata lumea. La doi ani, MAI INTELIGENT decat Obama!

Adam Kirby, un pusti simpatic in varsta de doi ani si cinci luni, este cel mai tanar membru din Marea Britanie admis in Mensa, organizatia persoanelor cu un IQ foarte ridicat. Testele au aratat ca Adam are un.

Un copil de doi ani din Anglia este cel mai tanar membru al clubului Mensa. Este mai destept decat Barack Obama si David Cameron

Un baietel de doi ani din Anglia a devenit cel mai tanar membru al clubului britanic Mensa, dupa ce a obtinut 141 de puncte la testul de inteligenta Stanford-Binet, cu zece puncte peste cei mai importanti lideri ai lumii, Barack Obama si David Cameron.

Copil de doi ani, in stare critica la spital dupa ce a cazut intr-o piscina

Un copil de doi ani, din localitatea vasluiana Popeni, a ajuns la spital in stare critica dupa ce a cazut intr-o piscina plina cu apa. Baietelul se juca singur, nesupravegheat, in curtea locuintei, cand, .

Claudiu Keseru a semnat cu Bastia pe doi ani

Siteul oficial al celor de la Bastia a anuntat marti ca jucatorul roman Claudiu Keseru a semnat pentru doi ani cu clubul francez din Ligue 1.

Mircea Dusa: Doi medici legisti din Muntenegru vin in Romania pentru a continua identificarea victimelor

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a informat, marti, ca doi medici legisti din Muntenegru vor veni in Romania pentru a continua identificare victimelor implicate in accidentul de autocar, potrivit Mediafax. Ce a.

Ministrul Apararii: Identificarea victimelor, continuata cu ajutorul a doi medici legisti din Muntenegru

In cel de-al treilea avion care va transporta victimele accidentului din Muntenegru se vor afla si doi medici legisti din Muntenegru care vor continua la Bucuresti procedurile legate de identificare celor decedati.

Un tun bizantin a fost descoperit in curtea unui barbat din localitatea 2 Mai

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au descoperit in curtea unui barbat din localitatea 2 Mai un tun bizantin din secolele XVIII-XIX. Barbatul detinea ilegal tunul, despre care le-a spus.

Laptele din Romania este in pericol. Ce urmeaza sa se intample in doi ani: Ar putea disparea de pe piata

In cativa ani am putea sa bem numai lapte din import. Din 2015 Romania si celelalte state europene nu vor mai avea o cota pentru productia de lapte. Asta inseamna ca romanii ar putea sa importe lapte din.

S-a logodit din nou, la doi ani de divort

A trecut printr-un divort, fiind parasit de una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar acum.

Craiova, de rasul curcilor: doi ani n-a avut echipa nicaieri, acum o sa aiba doua echipe deodata. Culisele unei lovituri care l-a facut KO pe Mititelu

Ramas fara bani si cu echipa dezafiliata din 2012, finantatorul juvetilor a primit ultimele lovituri care il trimit la podea: Primaria Craiovei a anuntat formarea unui club care va evolua in B, pe Ion Oblemenco, de unde a fost data afara Stiinta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )