Libnet.ro
UNICEF

12:15

Barack Obama si-a anuntat planul de lupta impotriva schimbarilor climatice

Adevărul Adevărul,
Barack Obama si-a anuntat planul de lupta impotriva schimbarilor climatice

Presedintele SUA Barack Obama a anuntat o serie de masuri destinate limitarii schimbarilor de mediu, fiind vizate si centralele de energie care ar putea avea o limita a emisiilor de carbon. Obama a promis in timpul campaniei electorale din 2009 ca va implementa politici de protejare a mediului, insa pachetul de masuri anuntat marti este prima initiativa de acest fel din cel de-al doilea mandat. continuă pe Adevărul

Barack Obama a facut public planul de combatere a incalzirii climatice/ Al Gore: Este cel mai bun discurs pe tema climatului sustinut vreodata de un presedinte

Presedintele american Barack Obama a prezentat marti un plan vast pentru combaterea incalzirii climatice, promitand sa abordeze emisiile de gaze cu efect de sera produse de centralele pe carbune, relateaza AFP. Initiativa a fost salutat de grupurile de aparare a mediului, care il considera credibil insa subliniaza ca batalia este departe de a fi castigata, precum si de Comisia Europeana.

Barack Obama: Americanii platesc deja pretul incalzirii globale

Presedintele Barack Obama a declarat ca americanii, din toate partile tarii, platesc deja pretul schimbarilor climatice si a precizat ca trebuie actionat urgent impotriva acestei amenintari.

Barack Obama: SUA folosesc toate caile legale pentru a-l aresta pe Edward Snowden

Presedintele american Barack Obama a declarat luni ca Statele Unite utilizeaza toate caile legale pentru a-l aresta pe fostul consultant Edward Snowden sosit duminica la Moscova de la Hong Kong, relateaza.

Barack Obama sustine ca SUA fac tot posibilul pentru arestarea lui Edward Snowden

Barack Obama a spus, luni seara, ca Statele Unite fac tot posibilul pentru arestarea lui Edward Snowden, care se afla in Rusia dupa ce a parasit Hong Kong-ul, potrivit Mediafax. Urmarim toate caile legale si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2907 seconds )