Libnet.ro
UNICEF

15:31

Un copil de doi ani din Anglia este cel mai tanar membru al clubului Mensa. Este mai destept decat Barack Obama si David Cameron

Adevărul Adevărul,
Un copil de doi ani din Anglia este cel mai tanar membru al clubului Mensa. Este mai destept decat Barack Obama si David Cameron

Un baietel de doi ani din Anglia a devenit cel mai tanar membru al clubului britanic Mensa, dupa ce a obtinut 141 de puncte la testul de inteligenta Stanford-Binet, cu zece puncte peste cei mai importanti lideri ai lumii, Barack Obama si David Cameron. continuă pe Adevărul

Barack Obama a facut public planul de combatere a incalzirii climatice/ Al Gore: Este cel mai bun discurs pe tema climatului sustinut vreodata de un presedinte

Presedintele american Barack Obama a prezentat marti un plan vast pentru combaterea incalzirii climatice, promitand sa abordeze emisiile de gaze cu efect de sera produse de centralele pe carbune, relateaza AFP. Initiativa a fost salutat de grupurile de aparare a mediului, care il considera credibil insa subliniaza ca batalia este departe de a fi castigata, precum si de Comisia Europeana.

La numai doi ani, un copil din Anglia este mai destept decat Barack Obama si David Cameron. El a devenit cel mai tanar membru al clubului Mensa

Un baietel de doi ani din Anglia a devenit cel mai tanar membru al clubului britanic Mensa, dupa ce a obtinut 141 de puncte la testul de inteligenta Stanford-Binet, cu zece puncte peste cei mai importanti lideri ai lumii, Barack Obama si David Cameron.

Copil de doi ani, in stare critica la spital dupa ce a cazut intr-o piscina

Un copil de doi ani, din localitatea vasluiana Popeni, a ajuns la spital in stare critica dupa ce a cazut intr-o piscina plina cu apa. Baietelul se juca singur, nesupravegheat, in curtea locuintei, cand, .

Povestea copilului care a uimit expertii din toata lumea. La doi ani, MAI INTELIGENT decat Obama!

Adam Kirby, un pusti simpatic in varsta de doi ani si cinci luni, este cel mai tanar membru din Marea Britanie admis in Mensa, organizatia persoanelor cu un IQ foarte ridicat. Testele au aratat ca Adam are un.

Cel mai bine vandut model Mazda din toate timpurile a implinit 10 ani de existenta

Mazda3, cel mai bine vandut model al marcii japoneze din toate timpurile, a implinit 10 ani de cand a intrat in productie, de atunci si pana in prezent fiind comercializate 2,2 milioane de unitati, a anuntat compania.

Claudiu Keseru a semnat cu Bastia pe doi ani

Siteul oficial al celor de la Bastia a anuntat marti ca jucatorul roman Claudiu Keseru a semnat pentru doi ani cu clubul francez din Ligue 1.

O corcitura de basset, cel mai urat caine din lume in 2013: Arata de parca ar fi asamblat cu parti de la diverse animale (VIDEO)

Cel mai urat caine din lume a fost desemnat anul acesta Walle, o corcitura de basset, in varsta de 4 ani. A 25-a editie a consursului care a avut loc vineri seara in California a numarat 30 de candidati la.

ASUS GTX 760 DirectCU Al treilea si cel mai rentabil membru al noii serii Nvidia

ASUS lanseaza GTX 760, cel de al 3-lea membru al noii serii de placi grafice Nvidia, si probabil cea mai rentabila de pana acum. DirectCU, o denumire destul de comuna pe placile mainstream si high-end de la ASUS denota sistemul de racire din cupru ce face contact direct cu procesorul grafic. Ventilatorul este de asemenea gandit pentru o maxima eficienta. ASUS GTX 760 DirectCU II, DirectCU II OC si DirectCU Mini sunt 3 placi grafice bazate pe cel mai recent cip .

Android este si va fi sistemul de operare cel mai cautat

Android va domina piata sistemelor de operare, in continuare, continuand sa sa fie instalat pe peste 40% din echipamentele inteligente cumparate in 2014, adica pe mai mult de un miliard de terminale, dupa cum spun cei de la Gartner. Android este sistemul de operare folosit de unii dintre principalii concurenti de pe piata echipamentelor inteligente. In acelasi timp, sistemul de operare al celor de la Apple, iOS/MacOS, va fi din ce in ce mai preferat de utilizatori in detrimentul Windows, .

Umeox X5 este un nou pretendent la titlul de cel mai subtire smartphone

Cei de la Huawei nu s-au putut bucura prea mult de titlul respectiv, pentru ca a fost lansat Umeox X5, un smartphone chinezesc obscen de subtire. Nu credeam ca se vor apropia atat de repede producatorii de telefoane de pragul psihologic de 5 milimetri. Totusi, dupa ce Huawei a lansat Ascend P6 la Londra, smartphone-ul a fost privit cu admiratie, in parte si datorita titlului de cel mai subtire. Stabilisem de foarte mult timp faptul ca astfel de comparative absolute .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )