Libnet.ro
UNICEF

13:15

Barack Obama: Tunisia va fi desemnata aliat major non-NATO al Statelor Unite

B1 B1,
Barack Obama: Tunisia va fi desemnata aliat major non-NATO al Statelor Unite

Presedintele Barack Obama a declarat ca Tunisia va obtine statutul de aliat major al SUA fara ca aceasta sa fie membra NATO, informeaza Reuters, citata de Mediafax. Presedintele american a explicat ca aceasta. continuă pe B1

Barack Obama a intrat in Cartea Recordurilor

Presedintele Barack Obama a intrat in Cartea Recordurilor. Mai exact, Obama a reusit sa stranga peste un milion de followeri, pe Twitter, in mai putin de cinci ore de la lansarea contului.

Care sunt echipele favorite ale presedintelui american Barack Obama

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, si-a exprimat inca o data dragostea fata de cluburile sportive din orasul sau de suflet, unde a activat ca lucrator social si profesor de drept constitutional la universitatea locala, intre 1992 si 2004.

Gest de cavaler al presedintelui SUA: cum reactioneaza Barack Obama cand doua femei din staff raman in ploaie

O noua gafa in stafful presedintelui american Barack Obama, dupa ce zilele trecute oficialul SUA a fost nevoit sa conduca doua femei din echipa sa catre un loc ferit de ploaie, dupa ce acesta a avut la indemana o singura umbrela.

Presedintele Barack Obama intra in lumea Twitter cu un cont PERSONAL

Presedintele american Barack Obama si-a lansat, marti, contul personal de Twitter, care nu este administrat de stafful tehnic. Tata, sot si al 44-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, a.

Barack Obama are un nou cont de Twitter: Buna, Twitter! Sunt Barack. Serios! Dupa 6 ani mi-au dat in sfarsit un cont personal

Contul de Twitter POTUS va fi o noua modalitate prin care presedintele Obama va intra in contact cu poporul american, cu mesaje venind exclusiv de la el. Presedintele Obama vrea sa faca Administratia sa cea mai deschisa si participativa din istorie si POTUS le va da americanilor un loc nou in care sa discute problemele care conteaza cel mai mult pentru ei, anunta Casa Alba.

Michelle si Barack Obama vor sa ii mobilizeze pe americani sa faca sport si sa aiba un stil de viata sanatos: Cum se antreneaza presedintele SUA si sotia sa (VIDEO)

Michelle Obama vrea sa le dea un exemplu americanilor sedentari. Prima Doamna a Stateloor Unite a postat pe Internet un filmulet in care ridica greutati, sare coarda, se antreneaza pe o banca si la sacul de.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )