Libnet.ro
UNICEF

09:45

Care sunt echipele favorite ale presedintelui american Barack Obama

Adevărul Adevărul,
Care sunt echipele favorite ale presedintelui american Barack Obama

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, si-a exprimat inca o data dragostea fata de cluburile sportive din orasul sau de suflet, unde a activat ca lucrator social si profesor de drept constitutional la universitatea locala, intre 1992 si 2004. continuă pe Adevărul

9 alimente surprinzatoare care sunt bogate in sare

Multi oameni stiu ca fast-food-ul si alimentele congelate contin foarte multa sare. Pe lista se mai afla chips-urile si alte gustari asemanatoare, care sunt bogate in sodiu. Multi oameni sunt constienti ca aceste produse.

in curand, internetul va atinge capacitatea maxima. Care sunt solutiile?

Desi ar putea parea imposibil la prima vedere, cresterea exponentiala a vitezei de internet s-ar putea opri in curand din cauza limitarilor fibrei optice. Numarul internautilor creste in fiecare zi la nivel global. in timp ce foarte multi dintre noi reusesc sa se conecteze la internet de oriunde, nevoia pentru o viteza sporita la internet [] in curand, internetul va atinge capacitatea maxima. Care sunt solutiile? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Obama are, din nou, cont de Twitter. Care a fost primul mesaj al presedintelui american

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a primit permisiunea serviciilor de securitate americane pentru a-si redeschide contul pe Twitter, inchis de sase ani, liderul de la Casa Alba, informeaza Mediafax.

Care sunt obiectivele Ministerului Educatiei

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a declarat marti, la Conferinta Ministeriala a Procesului Bologna, ca obiectivele ministerului pe care il conduce vizeaza cresterea calitatii si relevantei invatamantului superior, majorarea ratei de insertie profesionala a absolventilor si asigurarea unei finantari adecvate universitatilor, informeaza Mediafax.

Dieta mediteraneana incetineste imbatranirea creierului. Care sunt alimentele cele mai eficiente

Dieta mediteraneana poate intarzia aparitia deficientelor de cunoastere la batranete, arata un nou studiu prezentat de Mashable. com. Alimentele care stau la baza acestei diete cresc rezistenta creierului la boli cerebrale precum dementa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )