Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gest de cavaler al presedintelui SUA: cum reactioneaza Barack Obama cand doua femei din staff raman in ploaie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gest de cavaler al presedintelui SUA: cum reactioneaza Barack Obama cand doua femei din staff raman in ploaie

O noua gafa in stafful presedintelui american Barack Obama, dupa ce zilele trecute oficialul SUA a fost nevoit sa conduca doua femei din echipa sa catre un loc ferit de ploaie, dupa ce acesta a avut la indemana o singura umbrela. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Barack Obama intra in lumea Twitter cu un cont PERSONAL

Presedintele american Barack Obama si-a lansat, marti, contul personal de Twitter, care nu este administrat de stafful tehnic. Tata, sot si al 44-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, a.

Barack Obama estimeaza ca, probabil, conflictul din Siria nu se va sfarsi pana la incheierea mandatului sau

Barack Obama estimeaza ca, probabil, conflictul din Siria nu va fi solutionat pana la incheierea mandatului sau, transmite AFP. El a reafirmat convingerea ca nu exista o solutie militara la acest.

Barack Obama estimeaza ca nu va fi solutionat probabil conflictul din Siria pana la incheierea mandatului sau

Presedintele american, Barack Obama, a estimat vineri ca nu va fi solutionat probabil conflictul din Siria inainte de plecarea sa de la Casa Alba, la inceputul lui 2017, si si-a reafirmat convingerea ca nu exista o solutie militara la conflict, relateaza AFP.

Barack Obama are un nou cont de Twitter: Buna, Twitter! Sunt Barack. Serios! Dupa 6 ani mi-au dat in sfarsit un cont personal

Contul de Twitter POTUS va fi o noua modalitate prin care presedintele Obama va intra in contact cu poporul american, cu mesaje venind exclusiv de la el. Presedintele Obama vrea sa faca Administratia sa cea mai deschisa si participativa din istorie si POTUS le va da americanilor un loc nou in care sa discute problemele care conteaza cel mai mult pentru ei, anunta Casa Alba.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )