Libnet.ro
UNICEF

16:15

Barack Obama vrea sa retraga Cuba de pe lista tarilor care sustin terorismul

Antena3 Antena3,
Barack Obama vrea sa retraga Cuba de pe lista tarilor care sustin terorismul

Presedintele american Barack Obama a transmis marti Congresul ca intentioneaza sa retraga Cuba de pe lista statelor care sustin terorismul, a anuntat Casa Alba, relateaza Le Figaro, in pagina electronica,. continuă pe Antena3

Barack Obama califica dezghetarea relatiilor dintre Statele Unite si Cuba drept un punct de cotitura

Barack Obama a catalogat sambata dezghetarea relatiilor dintre Statele Unite si Cuba drept un punct de cotitura, intr-un discurs sustinut in fata celor 34 de lideri regionali prezenti la Summitul Americii, in Panama, inclusiv presedintele cubanez Raul Castro. Presedintele american urmeaza sa aiba o intalnire cu Castro, in timpul summitului. Este vorba despre prima intalnire la cel mai inalt nivel intre cele doua tari din ultimii 50 de ani si despre prima lor reuniune oficiala de la anuntarea apropierii intre cele doua tari.

Eveniment istoric: Raul Castro si Barack Obama si-au strans mana la Summitul Americilor

Presedintele SUA, Barack Obama, si cel al Cubei, Raul Castro, si-au strans mana si au participat impreuna, pentru prima data de la intreruperea relatiilor intre Cuba si Statele Unite in 1961, la Summitul Americilor, care are loc in Panama, relateaza DPA.

Moment istoric: Presedintii cubanez Raul Castro si american Barack Obama si-au dat mana si au participat, in premiera, la un summit impreuna (VIDEO)

Presedintii cubanez Raul Castro si american Barack Obama si-au dat mana vineri si au participat impreuna, pentru prima data de la intreruperea relatiilor intre Statele Unite si Cuba in 1961, la .

Barack Obama si-a anuntat un succesor la Casa Alba. Afla numele lui

Hillary Clinton ar fi o presedinta excelenta, a declarat astazi liderul Casei Albe, Barack Obama. Afirmatia lui Obama, prezentata de cotidianul britanic The Guardian in editia sa online, este oarecum surprinzatoare.

Hillary Clinton nu va primi un sprijin automat din partea lui Barack Obama (Casa Alba)

Hillary Clinton nu va primi un sprijin automat din partea lui Barack Obama in cursa pentru Casa Alba din 2016, a declarat luni purtatorul sau de cuvant, subliniind ca cei doi fosti rivali democrati impartasesc multe preocupari comune, potrivit Agerpres.

Hillary Clinton nu va primi un sprijin automat din partea lui Barack Obama

Hillary Clinton nu va primi un sprijin automat din partea lui Barack Obama in cursa pentru Casa Alba din 2016, a declarat luni purtatorul sau de cuvant, subliniind ca cei doi fosti rivali democrati.

Barack Obama despre Hillary Clinton: Ar fi un presedinte excelent

Barack Obama a declarat intr-o conferinta de presa dupa intalnirea istorica cu Raul Castro, in Panama, sambata, cu o zi inainte de asteptata candidatura la presedintie a lui Hillary Clinton, ca fosta sa contracandidata democrata din 2008 ar fi un presedinte excelent.

Barack Obama: Cred ca Hillary Clinton ar fi o presedinta excelenta

Barack Obama a declarat intr-o conferinta de presa dupa intalnirea istorica cu Raul Castro, in Panama, sambata, cu o zi inainte de asteptata candidatura la presedintie a lui Hillary Clinton, ca fosta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )