Libnet.ro
UNICEF

01:06

Baraj CM 2014: Grecia - Romania, un duel intre doua nationale modeste

Hotnews Hotnews,
 Baraj CM 2014: Grecia - Romania, un duel intre doua nationale modeste

Vineri se vor desfasura cele patru partide din barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Jurnalistii de la tuttomercatoweb. com au facut o prezentare a meciurilor. Jocul Portugalia - Suedia va fi unul fascinant, un duel intre Cristiano Ronaldo si Ibrahimovic. La polul opus se afla Grecia - Romania, o disputa intre doua nationale modeste, scriu gazetarii italieni. continuă pe Hotnews

Grecia - Romania. Razvan Cocis: La ultimele meciuri nu am vrut sa vin, acum, cu Grecia sunt pregatit

Romania va disputa vineri meciul tur din dubla de baraj cu Grecia, in deplasare, incepand cu ora 21. Cea de-a doua mansa se va juca la Bucuresti, pe Arena Nationala, la 21.

Tatarusanu merge la Atena! Portarul s-a antrenat alaturi de colegii sai si va face parte din lotul pentru Grecia - Romania

Accidentat in urma cu doar cateva zile si preconizat drept absent sigur, Ciprian Tatarusanu se simte acum mai bine, astfel incat va face deplasarea alaturi de lotul convocat de Victor Piturca pentru turul meciului de baraj Grecia - Romania.

Grecia - Romania / Claudiu Keseru n-are nevoie de bani: Bucuria de a ajunge la un Mondial e nepretuita

Atacantul roman al echipei Bastia a declarat ca nu e interesat de latura financiara si crede ca Mitroglou e principalul pericol pentru Romania in meciul de baraj cu Grecia.

Grecia Romania / Ioan Andone: Absenta lui Chiriches conteaza, el e ca Belodedici

Fostul fundas al echipei nationale, Ioan Andone, a vorbit despre meciurile de calificare la Cupa Mondiala. Grecia Romania e vineri, ora 21. 45, in direct la Romania TV.

Florin Gardos despre meciul de baraj: Nu va fi spectacol, probabil se vor marca un gol sau doua in ambele intalniri

Florin Gardos este cea mai probabila solutie pentru inlocuirea lui Vlad Chiriches in primul 11 pe care Victor Piturca il va alinia la meciul Grecia - Romania, programat vineri, ora 21.

Dorinel Munteanu mizeaza pe Florin Gardos pentru inlocuirea lui Vlad Chiriches in meciul Grecia - Romania

Mai sunt trei zile pana la turul pe care Romania il va sustine in deplasare, cu Grecia, in cadrul meciului de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014.

Cartonasele galbene - principala teama din meciul de baraj Grecia - Romania

Romania va disputa meciul de baraj impotriva Greciei in dubla mansa, pe 15 si 19 noiembrie, returul fiind programat pe Arena Nationala.

Florin Raducioiu despre Grecia-Romania: Am incredere in Victor Piturca

Echipa nationala a Romaniei va disputa meciul de baraj impotriva Greciei, in dubla mansa, pe 15 si 19 octombrie, returul fiind programat la Bucuresti, pe Arena Nationala.

Grecia - Romania / Gica Popescu le transmite tricolorilor: Jucati accidentati daca e nevoie!

Fostul capitan al echipei nationale crede ca Romania va avea de suferit in urma accidentarilor si le cere jucatorilor sa se sacrifice in meciurile cu Grecia.

Grecia Romania / Norocul si-a reintors fata spre Piturca: selectionerul a primit doua vesti excelente in cateva ore. Ce jucator a ratat avionul spre Atena

Recunoscut pentru norocul sau proverbial, Piti a castigat, in cateva ore, un titular pentru meciul-tur vineri, ora 21. 45, Romania TV) si altul pentru retur marti, 19 noiembrie, ora 21. 00, Antena 1).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )