Libnet.ro
UNICEF

06:31

Un baraj a cedat in urma uraganului Maria. Doua orase, evacuate de urgenta - VIDEO

Antena3 Antena3,
Un baraj a cedat in urma uraganului Maria. Doua orase, evacuate de urgenta - VIDEO

Un baraj a cedat si a provocat inundatii extrem de periculoase pe raul Guajataca din Puerto Rico, ca urmare a uraganului Maria, fiind in curs de desfasurare evacuarea rapida a locuitorilor di. continuă pe Antena3

Evacuari masive in Puerto Rico din cauza unui baraj care a cedat in urma uraganului Maria

Un baraj a cedat si a provocat inundatii extrem de periculoase pe raul Guajataca din Puerto Rico, ca urmare a uraganului Maria, fiind in curs de desfasurare evacuarea rapida a locuitorilor din zona, anunta autoritatile, citate de BBC.

Am pierdut tot ce poate fi cumparat, in urma uraganului Maria

Premierul Dominicai, Roosevelt Skerrit, a precizat ca uraganul Maria a provocat distrugeri ample si ca se teme ca se vor inregistra si victime, potrivit Sky News.

Alerta maxima in Puerto Rico: Oamenii sunt evacuati dupa ce un baraj a cedat dupa trecerea uraganului Maria

Autoritatile din Puerto Rico au dispus evacuarea de urgenta a populatie dupa ce un baraj de pe raul Guajataca a cedat ca urmare a trecerii uraganului Maria si a cauzat inundatii extrem de periculoase,.

Autoritatile din Puerto Rico au evacuat localnicii din cauza unui baraj care a cedat in urma uraganului devastator Maria

Autoritatile din Puerto Rico au evacuat mii de locuitori din zona, dupa ce un baraj a cedat si a provocat inundatii extrem de periculoase pe raul Guajataca.

Premierul din Caraibe: Locuitorii din Dominica au pierdut tot ceea ce putea fi pierdut dupa trecerea uraganului Maria

Locuitorii insulei Dominica au pierdut tot ceea ce putea fi pierdut in urma trecerii uraganului Maria, a afirmat marti premierul insulelor Caraibe, Roosevel Skerrit, citat de AFP.

Intregul Puerto Rico fara electricitate din cauza uraganului Maria

Uraganul Maria a lasat fara curent electric intreaga Insula din Puerto Rico, pe care locuiesc aproximativ 3,5 milioane de oameni, potrivit oficialilor din cadrul serviciilor pentru situatii de urgenta, conform BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )