Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbat aflat intr-un centru de carantina, decedat. Venise din Anglia cu un autovehicul in care a calatorit singur

Adevărul Adevărul,
Barbat aflat intr-un centru de carantina, decedat. Venise din Anglia cu un autovehicul in care a calatorit singur

Un barbat supraponderal a murit, vineri, 10 aprilie, intr-un centru de carantina din zona montana Ranca, din judetul Gorj. continuă pe Adevărul

Managerul unui centru de carantina pentru romanii din Diaspora: Sa va fie rusine! Pentru toate colegele mele care au plans astazi din cauza umilintelor voastre!

Managerul unui centru de carantina din Craiova pentru romanii din Diaspora a transmis un mesaj, dupa numeroasele plangeri facute live pe Facebook de oamenii aflati in carantina si care se plang de mancare si de conditii.

Scandal la un centru de carantina COVID-19 din nordul Moldovei. Focar de infectie, pe pereti sunt urme de sange

Botosanenii carantinati la o tabara pentru copii din apropierea municipiului Botosani se plang de conditiile improprii de cazare. Mai mult decat atat, acuza autoritatile ca baga de-a valma carantinati din tari diferite fara o analiza epidemiologica. De cealalta parte, sefii taberei spun ca o parte a celor cazati distrug mobilierul si se comporta urat cu personalul.

COVID-19. Hotelul Ceres nu va mai fi centru de carantina. Ce destinatie va avea

Hotelul Ceres din Pucioasa, rechizitionat initial de statul roman pentru carantina bolnavilor de coronavirus, va fi folosit in alt scop pe perioada starii de urgenta.

Coronavirus: Barbat aflat in autoizolare vindea droguri prin gardul locuintei. A adus cannabis in plina pandemie

Un barbat din judetul Bihor a traficat droguri in tara in plina pandemie de coronavirus. El vindea cannabis prin gardul locuintei sale, pentru ca se afla in autoizolare. A fost prins de procurorii DIICOT in timp ce livra 60 pliculete de stupefiante, potrivit Mediafax.

Barbat aflat in autozilare la Bihor, vanzare de droguri prin gardul locuintei. A adus cannabis in plina pandemie

Un om din Bihor facea trafic cu droguri in tara in plina pandemie de coronavirus. Acesa avea la vanzare cannabis prin gardul locuintei sale, pentru ca se afla in autoziloare. A fost prins de procurorii DIICOT in timp ce livra 60 pliculete de stupefiante.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )