Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un barbat care transporta substante explozive a fost arestat intr-un tren pe ruta Paris-Venetia

B1 B1,
Un barbat care transporta substante explozive a fost arestat intr-un tren pe ruta Paris-Venetia

Un barbat care transporta substante explozive la bordul unui tren pe ruta Paris-Venetia a fost arestat, joi, de catre autoritatile franceze, potrivit Parchetului din Besancon, citat de AFP. Se pare ca suspectul. continuă pe B1

Substante EXPLOZIVE intr-un tren din Franta. Barbatul care le transporta a fost arestat

Un barbat care transporta substante explozive, intr-un tren care circula pe ruta Paris-Venetia, a fost arestat joi de autoritatile din Franta, informeaza AFP. Barbatul este un egiptean care locuieste in.

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, este audiat la DNA in dosarul de evaziune in care a fost arestat Razvan Alexe

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, este audiat, marti, la sediulDNA, alaturi de fiul sau, deputatulPSD Vlad Cosma, in dosarul de evaziune in care a fost arestat Razvan Alexe. De.

Seful CJ Prahova, audiat la DNA in dosarul de evaziune in care a fost arestat Razvan Alexe.

Seful Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, este audiat, marti, la sediul DNA, alaturi de fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma, in dosarul de evaziune in care a fost arestat Razvan Alexe, cunoscut drept un apropiat al conducerii PSD Prahova, conform B1. ro. De asemenea, au fost chemati la audieri si vicepresedinti ai CJ Prahova privind achizitiile publice, fara a se sti momentan calitatea in care au fost chemati la audieri. Citeste si: DNA Ploiesti a ridicat documente de la CJ Prahova .

Italia: Un roman a fost arestat dupa ce a facut autostopul in fata carabinierilor in civil

Un cetatean roman a fost arestat in nordul Italiei dupa ce a facut autostopul, in necunostinta de cauza, in fata carabinierilor. Romanul in varsta de 37 de ani era dta in urmarire de noua luni pentru.

Romii din satul natal al omului de afaceri Gruia Stoica sunt in doliu de cand finantatorul lor a fost arestat

Este normal sa se intample asta in conditiile in care cateva sute de copii beneficiaza anual de burse, iar multe din casele din sat au fost modernizate pe banii lui Gruia Stoica.

Un gangster moldovean cautat de Interpol a fost arestat in Franta

Oleg Hegai 39 de ani) din Chisinau a fost prins in orasul Grenoble, fiind suspectat ca ar fi unul dintre capii unei retele internationale de hoti.

Masina vicepresedintelui Parlamentului a fost implicata intr-un accident rutier

Automobilul cu numde marca Skoda implicat aseara intr-un accident rutier, in cartierul Telecentru din Chisinau este masina de serviciu a vicepresedintelui Parlamentului, Oleg Bodrug.

Doi angajati NATO au fost ucisi intr-un atentat comis la Kabul

Doi angajati civili ai Fortei Internationale de Asistenta pentru Securitate in Afganistan au fost ucisi, luni dupa-amiaza, la Kabul, intr-un atentat cu masina-capcana, anunta NATO. Potrivit AFP, explozia.

Medicii si politistii ajunsi la fata locului au incremenit. Patru oameni au MURIT, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de tren

Patru oameni au murit dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren la iesirea din Vaslui. Soferul autoturismului inmatriculat in Galati, in care mai erau o tanara de 24 de ani si parintii ei,.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )