Libnet.ro
UNICEF

19:15

Masina vicepresedintelui Parlamentului a fost implicata intr-un accident rutier

Adevărul Adevărul,
Masina vicepresedintelui Parlamentului a fost implicata intr-un accident rutier

Automobilul cu numde marca Skoda implicat aseara intr-un accident rutier, in cartierul Telecentru din Chisinau este masina de serviciu a vicepresedintelui Parlamentului, Oleg Bodrug. continuă pe Adevărul

Complicatii in cazul trupului fostului fotbalist de la Steaua, care a decedat intr-un accident rutier

Dupa ce Maicon Pereira de Oliveira, fost fotbalist la Steaua si la Sahtior Donetk, a murit intr-un accident rutier in weekendul trecut, apropiatii acestuia au intampinat dificultati suplimentare.

VIDEO Traian Basescu, atac fara precedent la BNR: Banca Nationala a fost implicata in electorata si trebuie sa vorbeasca public despre asta. Vreau ca BNR sa paraseasca imediat linia de a fi controlata de un guvern corupt

Presedintele Traian Basescu a declarat marti seara la B1TV ca a ramas uimit sa afle ca Mugur Isarescu si Banca Natioanala au fost implicati alaturi de Guvern in gandirea electoratei, masura pentru injumatatirea ratelor la credite pentru cei cu venituri sub 1. 600 de lei si i-a cerut guvernatorului BNR sa iasa public si sa spuna adevarul. Vreau ca BNR sa paraseasca imediat linia de a fi controlata de un guvern corupt, a declarat presedintele care a criticat si pozitia Fondului Monetar care a acceptat aceasta masura.

Doi raniti, intr-un accident pe DN 1.

Doua persoane au fost ranite, luni, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit cu un TIR, pe DN 1, in apropierea localitatii Bradu din judetul Sibiu, relateaza Mediafax. In urma accidentului, circulatiaa fost blocata timp de aproximativ o ora si jumatate. Citeste si: UPDATE. Mehedinti: Un mort, dupa ce un TIR plin cu azot s-a ciocnit cu o dubita Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat ca primele cercetari arata ca accidentul s-a produs dupa ce un .

Peste O SUTA de persoane au murit intr-un accident aviatic in Algeria

Cel putin 103 oameni au murit, dupa ce un avion cargo militar s-a prabusit in nord-estul Algeriei, informeaza MEDIAFAX. Se pare ca unul dintre motoarele aeronavei ar fi luat foc. Avionul s-a prabusit intr-o.

Doi angajati NATO au fost ucisi intr-un atentat comis la Kabul

Doi angajati civili ai Fortei Internationale de Asistenta pentru Securitate in Afganistan au fost ucisi, luni dupa-amiaza, la Kabul, intr-un atentat cu masina-capcana, anunta NATO. Potrivit AFP, explozia.

Patru copii au fost ABANDONATI intr-un sat iesean. Asistentul social STIA si nu a facut nimic

Patru copii dintr-un sat din judetul Iasi au fost gasiti abandonati in casa, flamanzi, murdari si bolnavi. Unul dintre ei, o fetita, avea mana franta. Revoltator este ca asistentul social cuno.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )