Libnet.ro
UNICEF

10:15

Romii din satul natal al omului de afaceri Gruia Stoica sunt in doliu de cand finantatorul lor a fost arestat

Adevărul Adevărul,
Romii din satul natal al omului de afaceri Gruia Stoica sunt in doliu de cand finantatorul lor a fost arestat

Este normal sa se intample asta in conditiile in care cateva sute de copii beneficiaza anual de burse, iar multe din casele din sat au fost modernizate pe banii lui Gruia Stoica. continuă pe Adevărul

Omul de afaceri Gruia Stoica cere sa fie cercetat in libertate

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grupului Feroviar Roman GFR), arestat in dosarul in care este acuzat de cumparare de influenta, le solicita magistratilor Curtii de Apel Bucuresti sa fie lasat in libertate sau sa i se schimbe masura in arest la domiciliu. Judecatorii vor lua o decizie in cursul zilei de astazi.

Gruia Stoica si Doru Bostina, trimisi in judecata. Mita oferita de Stoica, record absolut.

Omul de afaceri Gruia Stoica, patronul Grampet Group din care face parte si Grupul Feroviar Roman, si avocatul Doru Catalin Bostina au fost trimisi in judecata de catre procurorii anticoruptie. Stoica, arestat preventiv, este acuzat de faptul ca, prin intermediul avocatului Bostina, a cumparat influenta cu 3 milioane de euro pentru a castiga de la Complexul Energetic Oltenia un contract de transport de carbune in valoare de 100 de milioane de euro in dauna CFR Marfa. Citeste si: Miza unei .

Patronul GFR, Gruia Stoica, trimis in judecata

Omul de afaceri Gruia Stoica, patronul companiei Grup Feroviar Roman GFR), a fost trimis miercuri in judecata de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de cumparare de influenta in legatura cu o licitatie organizata de Complexul Energetic Oltenia. Gruia Stoica se afla in prezent in stare de arest preventiv. In acelasi dosar, a fost deferit justitiei avocatul Doru Bostina, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Gruia Stoica si Doru Bostina, trimisi in judecata.

Omul de afaceri Gruia Stoica, patronul Grampet Group din care face parte si Grupul Feroviar Roman, si avocatul Doru Catalin Bostina au fost trimisi in judecata de catre procurorii anticoruptie. Stoica, arestat preventiv, este acuzat de faptul ca, prin intermediul avocatului Bostina, a cumparat influenta cu 3 milioane de euro pentru a castiga de la Complexul Energetic Oltenia un contract de transport de carbune in valoare de 100 de milioane de euro. Citeste si: Miza unei mite de 3 milioane de .

Gruia Stoica si Doru Bostina, trimisi in judecata pentru fapte de coruptie

Gruia Stoica foto) si avocatul Doru Bostina au fost trimisi in judecata. Omul de afaceri este acuzat ca i-ar fi dat lui Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie pentru transportarea carbunelui organizata de.

Gruia Stoica si Doru Bostina, trimisi in judecata pentru coruptie

Gruia Stoica foto) si avocatul Doru Bostina au fost trimisi in judecata. Omul de afaceri este acuzat ca i-ar fi dat lui Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie pentru transportarea carbunelui organizata de.

Firma lui Gruia Stoica, contract de 1,85 de milioane de lei cu CFR Calatori.

Compania Electroputere VFU RMAR), detinuta de Gruia Stoica, a incheiat luni cu CFR Calatori un acord-cadru pentru lucrari de revizie cu o valoare cuprinsa intre minim 1,85 milioane lei si maxim 98,1 milioane lei, fara TVA, anunta Mediafax. Electroputere VFU Pascani a incheiat cu Societatea Nationala de Transport Calatori CFR Calatori acordul-cadru de prestari servicii nr. 4 din data de 10 februarie 2014 pentru serviciul de Revizie tip R8 la automotoarele Desiro SR 20 D - Revizie .

Gruia Stoica si Doru Bostina, trimisi in judecata de DNA

Procurorii Direc and tiei Na and tionale Anticorup and tie DNA) au dispus, azi, trimiterea in judecata in stare de arest preventiv a lui Gruia Stoica proprietarul companiei Grup Feroviar Roman - GFR), pentru cumparare de influenta, si in stare de libertate cu interdictia de a parasi tara timp de 30 de zile) a avocatului Doru-Catalin Bostina, pentru trafic de influenta, conform unui comunicat primit de redactie.

Patronul GFR, Gruia Stoica, a fost trimis in judecata sub acuzatia de cumparare de influenta

Patronul Grup Feroviar Roman, Gruia Stoica, a fost trimis in judecata la doua saptamani de la arestarea sa preventiva. Procurorii anticoruptie au incheiat ancheta in ceea ce priveste licitatia pentru .

O firma detinuta de Gruia Stoica ar putea incasa pana la 98 mil. lei pentru revizii la CFR Calatori

Compania Electroputere VFU RMAR), detinuta de Gruia Stoica, a incheiat luni cu CFR Calatori un acord-cadru pentru lucrari de revizie cu o valoare cuprinsa intre minim 1,85 milioane lei si maxim 98,1 milioane lei, fara TVA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )