Libnet.ro
UNICEF

07:00

Seful CJ Prahova, audiat la DNA in dosarul de evaziune in care a fost arestat Razvan Alexe.

România Liberă România Liberă,
Seful CJ Prahova, audiat la DNA in dosarul de evaziune in care a fost arestat Razvan Alexe.

Seful Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, este audiat, marti, la sediul DNA, alaturi de fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma, in dosarul de evaziune in care a fost arestat Razvan Alexe, cunoscut drept un apropiat al conducerii PSD Prahova, conform B1. ro. De asemenea, au fost chemati la audieri si vicepresedinti ai CJ Prahova privind achizitiile publice, fara a se sti momentan calitatea in care au fost chemati la audieri. Citeste si: DNA Ploiesti a ridicat documente de la CJ Prahova . continuă pe România Liberă

Ilie Carabulea, audiat la DNA in dosarul ASF-Carpatica

Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost adus marti dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat in dosarul ASF-Carpatica, in care este acuzat de coruptie, relateaza Agerpres.

Seful CJ Prahova, Mircea Cosma, a ajuns la spital, dupa ce a fost retinut. DNA va ridica actele medicale de la Spitalul judetean Ploiesti

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, retinut de procurorii DNA Ploiesti, a ajuns, marti, la Spitalul Judetean Ploiesti, acuzand un puseu de tensiune arteriala, au declarat, pentru HotNews. ro, surse judiciare. Seful DNA Ploiesti, procurorul Lucian Onea, a declarat pentru Mediafax ca Mircea Cosma se afla in cutodia Politiei Prahova si a fost transportat la spital intrucat a acuzat o stare de rau. Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca procurori ai DNA vor merge la Spitalul Judetean sa ridice actele medicale doveditoare. Basescu, despre ministrul Cazanciuc: Ponta si-a trimis verisorul la Prahova fiindca vrea sa puna capac anchetelor.

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, este audiat la DNA in dosarul de evaziune in care a fost arestat Razvan Alexe

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, este audiat, marti, la sediulDNA, alaturi de fiul sau, deputatulPSD Vlad Cosma, in dosarul de evaziune in care a fost arestat Razvan Alexe. De.

Presedintele CJ Prahova, audiat de DNA

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, si fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma, sunt audiati la DNA Ploiesti intr-un dosar de coruptie.

Presedintele CJ Prahova, audiat de DNA

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, si fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma, sunt audiati la DNA Ploiesti intr-un dosar de coruptie.

Sorin Blejnar, audiat la DNA in calitate de martor in dosarul privind insolventa Realitatea Media

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul privind insolventa Realitatea Media, transmite Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )