Libnet.ro
UNICEF

21:15

Substante EXPLOZIVE intr-un tren din Franta. Barbatul care le transporta a fost arestat

Antena3 Antena3,
Substante EXPLOZIVE intr-un tren din Franta. Barbatul care le transporta a fost arestat

Un barbat care transporta substante explozive, intr-un tren care circula pe ruta Paris-Venetia, a fost arestat joi de autoritatile din Franta, informeaza AFP. Barbatul este un egiptean care locuieste in. continuă pe Antena3

Doamnelor si domnilor, mergem la Auschwitz. Mesaj antisemit transmis intr-un tren din Belgia

Un mesaj cu caracter antisemit a fost transmis prin sistemul audio de informare al unui tren din Belgia. Persoana care a transmis mesajul a ramas neidentificata, informeaza RTL. Doamnelor si domnilor, mergem la.

Mesaj cu caracter antisemit intr-un tren din Belgia: Mergem la Auschwitz. Toti evreii sunt rugati sa coboare pentru a face un mic dus

Un mesaj cu caracter antisemit a fost transmis prin sistemul audio de informare al unui tren din Belgia, acesta anuntanc ca destinatia este Auschwitz, iar evreii sunt rugati sa coboare pentru un dus,.

Un barbat care transporta substante explozive a fost arestat intr-un tren pe ruta Paris-Venetia

Un barbat care transporta substante explozive la bordul unui tren pe ruta Paris-Venetia a fost arestat, joi, de catre autoritatile franceze, potrivit Parchetului din Besancon, citat de AFP. Se pare ca suspectul.

Mesaj antisemit intr-un tren belgian: Mergem la Auschwitz; evreii, rugati sa coboare pentru un dus

O persoana ramasa neidentificata a transmis un mesaj cu caracter antisemit prin sistemul audio de informare al unui tren din Belgia, anuntand ca destinatia este Auschwitz, unde toti evreii sunt rugati sa coboare pentru a face un dus, informeaza filiala belgiana a postului RTL.

Un incendiu violent a devastat o resedinta pentru turisti din Franta

Un incendiu violent a devastat o resedinta pentru turisti in cunoscuta statiune de sporturi de iarna Val dIsere, din Franta. Aproape toti cei 150 de locatari au fost evacuati la timp de pompieri si o.

O femeie si un barbat au fost gasiti morti intr-un apartament din Ludus

O femeie si un barbat au fost gasiti morti, miercuri, intr-un apartament din Ludus. Potrivit primelor informatii, femeia, care era medic, a fost ucisa de barbat, dupa care el s-a sinucis, relateaza.

Patru persoane au ajuns la spital in urma unui scandal cu bate intr-un bar din Murfatlar

Mai multe persoane au fost ranite, patru dintre acestea ajungand la spital, duminica seara, in urma unui scandal produs intr-un bar din orasul Murfatlar, unde un grup de tineri care se sicanasera in trafic au.

Gran Via estimeaza ca va vinde 10-15 locuinte pe luna intr-un complex din Drumul Taberei

Grupul spaniol Gran Via, care detine terenurile mai multor foste platforme industriale din Bucuresti, estimeaza ca va vinde lunar 10-15 locuinte in primul imobil dezvoltat in Capitala, pe platforma Frigocom din Drumul Taberei, unde un apartament cu.

General Motors investeste 250 milioane euro intr-o fabrica din Polonia

Compania auto americana General Motors Co. GM) va cheltui 250 de milioane de euro 342 de milioane de dolari) pentru extinderea fabricii sale de motoare din Tychy, Polonia, in conditiile in care vrea sa revina la profit in Europa.

Braila: Un copil de 1 an si 4 luni a murit de foame intr-un grajd din Silistea

Un copil de un an si patru luni, care cantarea doar 4 kilograme, a murit din cauza malnutritiei, in localitatea braileana Silistea. Baietelul locuia, impreuna cu parintii si cu cei patru frati ai sai, cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )