Libnet.ro
UNICEF

23:30

Un barbat din Alba a fost injunghiat mortal de sotie. Criminala a fost arestata. Sase copii au ramas orfani

Antena3 Antena3,
Un barbat din Alba a fost injunghiat mortal de sotie. Criminala a fost arestata. Sase copii au ramas orfani

Un barbat din localitatea Craciunelul de Jos, judetul Alba, a murit dupa ce a fost injunghiat de sotia lui, cu un cutit, in timpul unui conflict iscat pe fondul consumului de alcool. Cei doi aveau sase. continuă pe Antena3

Un barbat din Iasi si-a inscenat propria talharie, dupa ce a pierut banii familiei la PACANELE, dar a fost dat de gol de camera de supraveghere din scara blocului. MOMENTE DE CASCADORII RASULUI, VIRALE pe Internet

Titlul de cel mai prost hot ii revine unui barbat din Iasi. Tanarul si-a inscenat o talharie, speriat ca va fi certat de sotie pentru ca a pierdut banii la pacanele. Omul si-a aruncat portofelul gol pe jos, apoi.

A cunoscut un barbat din Bucuresti pe Facebook, dar in scurt timp avea sa traiasca cel mai urat cosmar al ei. Nu doresti nimanui asta!

Cunoscuse un barbat din Bucuresti pe Facebook, iar cei doi s-au intalnit in cele din urma. Au trait o poveste de iubire, insa dupa ceva timp, tanara a decis sa-l paraseasca. insa in scurt timp,.

Un barbat din Gorj a sunat la SMURD pentru o problema bizara. Operatorul a crezut ca nu aude bine: Ati incercat totusi cu un pahar cu apa? Ambulanta SMURD nu functioneaza in regim de taxi!

Un barbat din Gorj a reusit sa socheze operatorii de la serviciul 112 cu o gluma de-a dreptul proasta. Barbatul a anuntat ca sughita de 10 minute si ca nu se poate opri. Dispecerul: - Buna ziua!.

Si-a injunghiat mortal fiica de doar 11 ani. E de-a dreptul socant motivul pentru care a ucis-o

O femeie a fost acuzata ca si-a injunghiat copila de 11 ani de nenumarate ori pentru a o tine departe de a intretine relatii intime. Rosa Alcides Rivera a ajuns la un spital din Orlando, Florida, si a.

Un barbat a fost injunghiat in statia de metrou Unirii. A fost transportat de urgenta la spital

Un barbat de 46 de ani a fost batut marti seara, in statia de metrou Unirii. Se pare ca acesta a avut o altercatie cu un tanar, care l-a injunghiat pe barbat in zona umarului stang. Pentru ca a.

Un pieton a fost accidentat mortal pe DN2, la iesirea din Focsani

O femeie de circa 40 de ani, din Brasov, a fost identificata ca fiind autoarea accidentului de vineri seara de pe DN2, la iesirea din Focsani spre Bolotesti, in urma caruia un pieton si-a pierdut viata, a.

Un barbat din Satu Mare a fost amendat pentru vandalizarea sediului PSD, dupa ce a scris Hotii si Ciuma Rosie pe panoul de la intrare

Un barbat de 46 de ani a fost amendat, joi, de Politia Locala Satu Mare, cu 200 de lei, pentru vandalizarea sediului PSD, dupa ce a scris Hotii, Jos si Ciuma rosie pe panoul de la intrare, unde apare sigla partidului, relateaza Mediafax.

Un barbat din Iasi, cercetat de politisti dupa ce a inscenat ca a fost talharit in scara blocului

Un barbat de 34 de ani e cercetat de politisti, dupa ce a inscenat ca a fost talharit intr-o scara de bloc din Iasi. Acesta si-a pus sotia sa sune la 112 pentru a spune ca un necunoscut l-a agresat si.

Un barbat din Dambovita a murit dupa o PALMA: `L-a adus cu roaba acasa`

Scandal cu final tragic in Dambovita! Un barbat de 47 de ani a murit, dupa ce a fost lovit de doi localnici, cu care a avut o discutie aprinsa intr-un bar, potrivit stirileprotv. ro. in momentul altercatiei, .

Un barbat din Vrancea a intrat in scara unui bloc si a avut un soc. A chemat imediat politia! Nimeni nu stie de cand era acolo

Un copil in varsta de aproximativ 1-2 ani a fost gasit, miercuri, abandonat in scara unui bloc din Adjud, de catre un locatar care a alertat politia, a informat Inspectoratul de Politie Judetean.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )