Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un barbat din Satu Mare a fost amendat pentru vandalizarea sediului PSD, dupa ce a scris Hotii si Ciuma Rosie pe panoul de la intrare

Hotnews Hotnews,
 Un barbat din Satu Mare a fost amendat pentru vandalizarea sediului PSD, dupa ce a scris Hotii si Ciuma Rosie pe panoul de la intrare

Un barbat de 46 de ani a fost amendat, joi, de Politia Locala Satu Mare, cu 200 de lei, pentru vandalizarea sediului PSD, dupa ce a scris Hotii, Jos si Ciuma rosie pe panoul de la intrare, unde apare sigla partidului, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Un barbat din Galati a fost la un pas sa ajunga de urgenta la spital. Ce a gasit intr-o conserva cu peste

Un barbat din Galati a gasit un cui intr-o conserva cu peste. Galateanul sustine ca a cumparat conservade la un magazin din localitatea Liesti, scrie libertatea. ro. Acesta va depune o plangere.

Doi tineri din Vrancea au fost arestati pentru trafic de minori. Acestia racolau fete pe care le obligau sa se prostitueze

Sase persoane au fost audiate si doi tineri din comuna Rastoaca au fost arestati, marti, in urma unor perchezitii domiciliare care au vizat o grupare specializata in racolarea de fete, obligate ulterior sa se.

GREVA GENERALA la fabrica Electrolux Satu Mare: Muncitorii cer salarii mai mari

Angajatii fabricii Electrolux de la Satu Mare au intrat in greva generala pe perioada nedeterminata, nemultumiti de salariile pe care le primesc. Liderul de sindicat Sorin Faur le-a transmis muncitorilor ca si.

Ala a fost un chistoc, nu un car de balegar! Tanara din Bucuresti, revoltata ca iubitul ei a fost amendat cu 2.000 lei dupa ce a aruncat pe jos

Controversa in spatiul online dupa ce o tanara a povestit recoltata, pe Facebook, cum a fost amendat iubitul ei pentru ca a aruncat chistocul tigarii pe jos, undeva in zona unirii din Capitala. Ivanna.

Ala a fost un chistoc, nu un car de balegar! Tanara din Bucuresti, revoltata ca iubitul ei a fost amendat cu 2.000 lei dupa ce a aruncat pe jos tigara

Controversa in spatiul online dupa ce o tanara a povestit recoltata, pe Facebook, cum a fost amendat iubitul ei pentru ca a aruncat chistocul tigarii pe jos, undeva in zona unirii din Capitala. Ivanna.

Un barbat din Iasi si-a inscenat propria talharie, dupa ce a pierut banii familiei la PACANELE, dar a fost dat de gol de camera de supraveghere din scara blocului. MOMENTE DE CASCADORII RASULUI, VIRALE pe Internet

Titlul de cel mai prost hot ii revine unui barbat din Iasi. Tanarul si-a inscenat o talharie, speriat ca va fi certat de sotie pentru ca a pierdut banii la pacanele. Omul si-a aruncat portofelul gol pe jos, apoi.

Un barbat din Gorj a sunat la SMURD pentru o problema bizara. Operatorul a crezut ca nu aude bine: Ati incercat totusi cu un pahar cu apa? Ambulanta SMURD nu functioneaza in regim de taxi!

Un barbat din Gorj a reusit sa socheze operatorii de la serviciul 112 cu o gluma de-a dreptul proasta. Barbatul a anuntat ca sughita de 10 minute si ca nu se poate opri. Dispecerul: - Buna ziua!.

A cunoscut un barbat din Bucuresti pe Facebook, dar in scurt timp avea sa traiasca cel mai urat cosmar al ei. Nu doresti nimanui asta!

Cunoscuse un barbat din Bucuresti pe Facebook, iar cei doi s-au intalnit in cele din urma. Au trait o poveste de iubire, insa dupa ceva timp, tanara a decis sa-l paraseasca. insa in scurt timp,.

Explicatia lui Simeone dupa ce Atletico a ratat calificarea: Nu am fost eliminati pentru ca am jucat prost, ci pentru ca Juventus a jucat bine

Atletico Madrid castigase meciul tur cu Juventus 2-0) si pornea cu prima sansa la calificarea in sferturile Champions League. Chiar si asa, echipa lui Diego Simeone a fost eliminata din competitie, dupa ce a fost invinsa cu 3-0 pe Allianz Stadium. Tehnicianul argentinian a recunoscut superioritatea adversarilor, precizand ca au meritat victoria. Nu am fost eliminati pentru ca am jucat prost, ci pentru ca Juventus a jucat bine, a spus Simeone.

Un om de afaceri din Slovacia, pus sub acuzare pentru ordonarea uciderii jurnalistului Jan Kuciak

Omul de afaceri slovac Marian Kocner a fost inculpat pentru ca a ordonat uciderea jurnalistului de investigatii Jan Kuciak, a anuntat joi un procuror, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )